Autohuur Denver

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Denver zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Denver.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Denver

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Denver
EasyTerra Autohuur Denver is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 51
Marian Alamo Rent a Car Denver Airport
“Makkelijk reserveren, gunstig tarief”

“Makkelijk reserveren, gunstig tarief”

04-02-2019 08:03
Astrid Alamo Rent a Car Denver Airport
“Filters en lage prijzen”

“Ik gebruik EasyTerra vanwege de uitgebreide filtermogelijkheden (bv navigatie), ruime keuze en lage prijzen. Heb dezelfde auto's elders duurder gezien. Duidelijke beschrijvingen van wat je krijgt, welke verzekeringen erbij zitten en welke niet, etc.”

13-09-2017 10:30
Nicole Humblet Alamo Rent a Car Denver Airport
“GOEDE PRIJS / KWALITEIT”

“GEVEN STEEDS GOEDE VERGELIJKINGEN BETREFT DE VERSCHILLENDE MAATSCHAPPIJEN.IS OOK VRIJ DUIDELIJK IN HUN PRIJZEN EN WELKE VERZEKERINGEN ZIJN INCLUSIEF DE PRIJS”

08-12-2014 15:52

Locatie informatie voor Denver

Autoverhuur Denver
Autoverhuur Denver

Introductie

Denver is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Colorado. Door de ligging is het een ideale stad voor mensen die van actieve buitensporten houden, maar typisch stedelijke geneugten als musea, bars, restaurants en winkels niet willen ontberen. Het Denver Art Museum heeft een fraaie collectie moderne en Indiaanse kunst. Denver ligt aan de oostelijke uitlopers van de Rocky Mountains en wordt ook wel de ‘Mile High City’ genoemd, omdat de stad op een hoogte van 1600 meter ligt. Op een van de trappen van de Capitol State Building staat u precies één mijl boven zeeniveau.

Bevolking

De stad heeft bijna 600.000 inwoners. In het hele stedelijke gebied van Denver en omgeving wonen 2,5 miljoen mensen.

Ligging

Denver ligt centraal in de Verenigde Staten, met ten westen van de stad de bergen van de Rocky Mountains en ten oosten de vlakten van de High Plains. De stad ligt in de vallei van de South Platte River, die ten westen van het stadscentrum samenvloeit met de Cherry Creek.

Economie

Door de centrale ligging van de stad is Denver een belangrijk overslagpunt van goederen. Die worden over de weg, via het spoor en via de luchthaven aan- en afgevoerd. Verder worden er onderdelen voor computers gefabriceerd (opslagmedia en randapparatuur), alsook machines voor landbouw en mijnbouw. De stad richt zich op de verdere ontwikkeling van hightechbedrijven. Het wil hét hightech centrum van de zogeheten Southwest worden.

Vliegvelden

De luchthaven van de stad ligt dertig kilometer ten noordoosten van het centrum. Denver International Airport is vanuit dat centrum per huurauto in ruim een half uur bereikbaar. Peña Boulevard is de belangrijkste weg naar het vliegveld, bereikbaar vanaf de Interstate 70, Tower Road en de tolweg E-470.

Openbaar Vervoer

Denver heeft een uitgebreid busnet. Langs het winkelgebied aan 16th Street loopt een gratis lijn, die de twee busstations bij Market Street en Civic Center met elkaar verbindt. Verder is er een lightrailsysteem, dat de komende jaren verder zal worden uitgebreid. De twee bestaande lijnen lopen beide door het centrum, via het Convention Center en naar Union Station.

Verkeer- en Parkeersituatie

De stad is behoorlijk uitgestrekt en een huurauto is dan ook een ideaal middel van vervoer. De straten in het centrum lopen noordwest-zuidoost en noordoost-zuidwest. Daarbuiten volgen de straten het patroon van de hoofdwindrichtingen. Dat kan enigszins verwarrend zijn, vooral omdat in veel straten in het centrum eenrichtingverkeer geldt. Schaf een goede plattegrond van de stad aan!

Op werkdagen is het in het centrum van de stad moeilijk een vrije parkeerplaats te vinden. U kunt uw huurauto vaak wel kwijt net buiten downtown (20th St, Speer, Wynkoop St, Colfax en Broadway). Wel moet u daar op werkdagen tot zes uur ’s avonds betalen via een parkeermeter. Net ten noordwesten van het centrum, achter de spoorlijn mag u maximaal twee uur gratis parkeren.

Hotels

In de buurt van het Museum of Nature & Science vindt u vele hotels in verschillende prijsklassen. Dit is een populaire buurt om te verblijven. Als u in die wijk wilt overnachten, doet u er goed aan uw kamer ruim van tevoren te boeken. Denver heeft overigens een ruim aanbod aan accommodaties. Buiten het hoogseizoen kunt u vaak gemakkelijk een kamer van uw keuze vinden.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Denver raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Denver

EasyTerra Autohuur Denver vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Denver, klikt u dan door naar de Auto huren Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.