Autohuur Newark NJ

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Newark NJ zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Newark NJ.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Newark NJ

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Newark NJ
EasyTerra Autohuur Newark NJ is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 42
Bart Avis Newark International Airport
“Easy Terra kiest goede verhuurders.”

“Easy Terra selecteerde een goedkope en goede autoverhuurder in Amerika.”

31-05-2018 08:35
Richard Avis Newark International Airport
“Heldere prijsvergelijking, eerlijke boeking”

“Meerdere keren een auto geboekt via EasyTerra, altijd goed gegaan. Inmiddels is ook ruim op tijd duidelijk bij welke verhuurder de boeking plaats vindt (was eerst wat verstopt). Wel mag duidelijker aangegeven worden hoe de verzekeringen via EasyTerra werken, de eind verhuurder biedt ook vanalles aan waardoor je in twijfel kan worden gebracht of de afgesloten verzekering inderdaad wel alles dekt.”

12-11-2015 15:44
Nouraddin Dira Hertz Newark International Airport
“Goede service en snelle respons”

“Goed geholpen,zeer aan te raden. Alleen in de VS was er een probleem met de creditcard,maar dat is snel opgelost door easyterra”

14-03-2015 15:40

Locatie informatie voor Newark NJ

Autoverhuur Newark NJ
Autoverhuur Newark NJ

Introductie

Newark is de grootste stad van de Amerikaanse staat New Jersey en een belangrijk economisch centrum. Het wordt vaak overvleugeld door de grotere buurman New York.

Bevolking

De stad heeft 275.000 inwoners. Niet dat Newark het gevoel geeft slechts een middelgrote stad te zijn. Dat komt doordat Newark in het enorme stedelijke gebied ligt, waar ook onder meer New York, Jersey City en Paterson deel van uitmaken.

Ligging

Newark ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten, aan de rivier de Passaic die uitmondt in Newark Bay. Manhattan ligt acht kilometer naar het oosten, Staten Island ruim drie kilometer naar het zuiden.

Economie

De economie van de stad is divers. Dienstverlening is de grootste sector, met de grootste nadruk op banken en verzekeringsmaatschappijen. Een van de grootste verzekeraars ter wereld, Prudential, heeft zijn hoofdkantoor in de stad.

Het belang van de industrie is fors afgenomen. Wel staat er een grote brouwerij van de biergigant Anheuser-Busch. De haven van Newark is de grootste voor containeroverslag in het noordoosten van de Verenigde Staten. Overigens wordt deze haven in Newark Bay gezamenlijk met New York geëxploiteerd.

Verder is Newark een centrum voor hoger onderwijs, met onder meer een universiteit en het New Jersey Institute of Technology.

Vliegvelden

Zo’n drie kilometer ten zuiden van het stadscentrum ligt het internationale vliegveld, Newark Liberty International Airport. Het is een belangrijke luchthaven voor nationaal en internationaal vliegverkeer; budgetmaatschappijen maken er gebruik van als alternatief voor de vliegvelden van New York.

Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer in Newark bestaat uit bussen en een lightrailsysteem. Voor bezoekers is de lightrailverbinding tussen Penn Station en Broad Street Station interessant. Deze lijn stopt onder meer bij Central Street (bij het Waterfront Park) en bij Washington Park (voor het Newark Museum).
De bussen rijden zeer frequent en brengen u naar elke bestemming in downtown Newark, de buitenwijken en de diverse universiteitscomplexen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Newark is goed per auto bereikbaar, maar het verkeer in het centrum van de stad is – zeker op werkdagen – zeer druk. U kunt dan beter uw auto parkeren op een van de Park & Ride terreinen en verder reizen per openbaar vervoer. Een groot P&R terrein ligt in het noorden van de stad, bij het eindstation Grove Street van de lightrail.

Net als veel andere Amerikaanse steden heeft Newark een regelmatig stratenpatroon. Dat patroon wordt onderbroken door grote doorgaande wegen die vaak genoemd zijn naar de plaatsen waar ze naar toe leiden, bijv. South Orange Avenue, Springfield Avenue en Bloomfield Avenue.

Hotels

Newark heeft een goed aanbod aan hotelaccommodaties. Wel moet hierbij opgemerkt worden dat de meeste hotels zich voornamelijk richten op zakenreizigers. Bij het vliegveld zijn vele hotels gevestigd, in alle prijscategorieën.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Newark raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Newark NJ

EasyTerra Autohuur Newark NJ vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Newark NJ, klikt u dan door naar de Auto huren Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.