Autohuur Salt Lake City

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Salt Lake City zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Salt Lake City.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Salt Lake City

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Salt Lake City
EasyTerra Autohuur Salt Lake City is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 21
Stephanie Avis Salt Lake City International Airport
“Ik book altijd via EasyTerra omdat je precies weet wat je wel en niet gaat krijgen. Verzekeringen, extra bestuurder etc.”

“Ik book altijd via EasyTerra omdat je dan precies kan zien hoe het zit met de extra kosten en de verzekeringen. Wat wel en niet inclusief is. En dit is super belangrijk in bv in de USA. Geen verrasingen en geen verwarring als ineens extra verzekeringen verkocht proberen te worden.”

13-08-2017 22:49
Liever Geen Naam Avis Salt Lake City International Airport
“Goed en goedkoop, soms niet helemaal duidelijk”

“Het is oer land nogal eens verschillend wat nu wel en niet inclusief is. Dat schept verwarring. Easyterra biedt 24/7 telefonische assistentie. Daar hebben we nog geen gebruik van gemaakt. Buitenlandse autoverhuurbedrijven proberen je toch altijd nog extra verzekeringen aan te smeren. Je moet echt sterk in je schoenen staan om die af te wijzen.”

16-09-2016 08:57

Locatie informatie voor Salt Lake City

Introductie

Salt Lake City is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Utah. De stad wordt vaak aangeduid als SLC of Salt Lake en werd halverwege de negentiende eeuw gesticht door de Mormonenleider Brigham Young. Tegenwoordig hangt bijna de helft van de inwoners het Mormonengeloof aan. De stad is een goede uitvalsbasis voor buitensporten in de omgeving, vooral tijdens de wintermaanden als de skigebieden ten oosten van de stad vele wintersporters trekken.

Bevolking

De stad zelf heeft ongeveer 180.000 inwoners, maar in het hele stedelijke gebied wonen ruim 1 miljoen mensen.

Ligging

Salt Lake City ligt in het westen van de Verenigde Staten, tegen de westelijke uitlopers van de Rocky Mountains. Het Great Salt Lake ligt ten noordwesten van de stad en het Utah Lake ten zuiden ervan. Tussen deze twee meren stroomt de Jordan River, waaraan Salt Lake City is gebouwd. De hoogste bergtop zichtbaar vanuit de stad is Twin Peaks (3454 meter hoog).

Economie

Vroeger was er veel zware industrie in de stad met onder meer mijnbouw, staalfabrieken en olieraffinaderijen. Die zware industrie is vrijwel verdwenen. Tegenwoordig zorgen overheid, nutsbedrijven, zakelijke dienstverlening en de transportsector voor de meeste werkgelegenheid. Sinds de Olympische Winterspelen van 2002 is ook het toerisme sterk toegenomen. Verder profileert de stad zich als congres- en conventiecentrum.

Vliegvelden

Salt Lake City International Airport ligt slechts 6 kilometer ten westen van het stadscentrum. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar via de Interstate 80 W, richting Reno. De afslag (115A) naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

De stad heeft uitstekend openbaar vervoer, uitgevoerd door de Utah Transit Authority (UTA). Er zijn twee tramlijnen en van elke tramhalte zijn er busverbindingen met andere bestemmingen in de stad en daarbuiten. Beide tramlijnen rijden door Main Street, het centrum van Salt Lake City. In de wintermaanden zijn er busverbindingen met de skigebieden in de Wasatch Range, ten oosten van de stad.

Verkeer- en Parkeersituatie

Salt Lake City is een autovriendelijke stad met brede straten in een overzichtelijk patroon. Er is voldoende parkeergelegenheid in de stad, ook rond het centrum. De snelweg I-215 vormt een ringweg rond Salt Lake City, waardoor u snel en gemakkelijk van het ene naar het andere stadsdeel komt. Een huurauto is een ideaal middel van vervoer om de omgeving, Salt Lake Valley, te verkennen.

Hotels

Voor de Olympische Winterspelen van 2002 werden veel hotels gebouwd. Dat was geen investering voor een eenmalig evenement; sindsdien hebben veel wintersporters de mogelijkheden van Salt Lake City ontdekt. Hoewel er dus veel hotels en andere accommodaties zijn, raden wij u aan uw kamer ruim van tevoren te boeken als u in de wintermaanden naar de stad wilt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Salt Lake City raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Salt Lake City

EasyTerra Autohuur Salt Lake City vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Salt Lake City, klikt u dan door naar de Auto huren Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.