Autohuur Los Angeles International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Los Angeles International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Los Angeles International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Los Angeles
  4. Los Angeles International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 119
Traffic Europcar Los Angeles International Airport
“Probleemloze autohuur”

“Probleemloze autohuur.”

10-12-2017 15:37
M Jacobs Alamo Rent a Car Los Angeles International Airport
“Wij hebben via EasyTerra geboekt bij …”

“Wij hebben via EasyTerra geboekt bij Alamo. Via de website werkt alles prima, en we mochten bij Alamo zelf een auto uitkiezen van de juiste klasse. Erg netjes! Ook inleveren ging snel en makkelijk. Minpuntje is dat je een paar opties hebt voor wat je wel en niet verzekert en dat je uiteindelijk nog steeds niet zeker weet of je het goed hebt gedaan. Mijns inziens zou het netter zijn dat wanneer ik "Worry-free" boek, ik sowieso altijd alles verzekerd heb.”

30-10-2017 10:41
Carlo Avis Los Angeles International Airport
“goed geregeld”

“goed geregeld, duidelijke informatie achteraf na het hebben van vragen.”

11-06-2017 13:44

Locatie informatie voor Los Angeles International Airport

Los Angeles International Airport in het kort

Los Angeles International Airport is een grote, drukke luchthaven in Amerika met meer dan 60 miljoen reizigers per jaar. De inwoners van Los Angeles noemen het vaak gewoon L-A-X, naar de luchthavencode. Er zijn 9 terminals die in een hoefijzervorm achter elkaar liggen. Het vliegveld ligt 24 kilometer ten zuidwesten van Los Angeles.

De luchthaven beschikt niet over een treinstation, maar er rijdt een gratis bus naar het metrostation. De route naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven. En er is een shuttlebus, die twee keer per uur een verbinding tussen het centrum van LA en de diverse terminals van de luchthaven onderhoudt. Rondom het vliegveld zijn veel hotels te vinden. In de aankomsthallen vindt u telefoons die direct zijn verbonden met het hotel naar uw keuze. Daarnaast zijn er speciale balies voor hotelreserveringen. De meeste hotels hebben een shuttlebusverbinding met de terminals.

Overal in het luchthavengebouw vindt u (snack)bars, koffieshops, fast-food en gewone restaurants, en ijsverkopers. Los Angeles Airport heeft ook een groot winkelaanbod met onder meer duty free shops in alle terminals, met uitzondering van Terminal 1. De luchthaven beschikt over enige zakelijke faciliteiten in de vertrekhallen. Uitgebreidere business centers en vergaderzalen zijn beschikbaar in hotels rond de de luchthaven. Voor gehandicapten is de luchthaven uitstekend toegankelijk. u vindt in alle terminals banken, wisselkantoren en geldautomaten. Verder zijn er kinderspeelplaatsen en stiltecentra. Defibrillators zijn ook aanwezig in alle terminals.

In de luchtvaart industrie wordt Los Angeles International Airport aangeduid met de afkortingen LAX (IATA airport code) en KLAX (ICAO airport code).

Link naar officiële website Los Angeles International Airport.

Overige autoverhuur locaties in Los Angeles

Naast de verhuurders van Los Angeles International Airport in Los Angeles vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Los Angeles: