Autohuur New York JFK International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in New York JFK International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur New York JFK International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur New York
  4. New York JFK International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 23
Mark Budget New York JFK International Airport
“Goede prijzen en goede service. Duidelijke site.”

“Goede prijzen en goede service. Ik gebruik easyterra bij iedere huur.”

05-09-2017 10:25

Locatie informatie voor New York JFK International Airport

New York JFK International Airport in het kort

De belangrijkste luchthaven van New York is tevens de grootste van de Verenigde Staten. Jaarlijks maken meer dan 40 miljoen reizigers gebruik van John F. Kennedy Airport, meestal kortweg aangeduid als JFK. Twee andere luchthavens rond New York verwerken samen nog eens 60 miljoen passagiers, wat het totaal aantal luchtreizigers in de regio New York op 100 miljoen per jaar brengt.
JFK heeft negen terminals. Tussen de terminals rijdt een gratis AirTrain. De AirTrain sluit aan op een metrolijn(A).

De luchthaven ligt 24 kilometer buiten Manhattan. Buslijnen onderhouden directe verbindingen met diverse bestemmingen in New York en verder zijn er lange-afstandsbussen naar diverse plaatsen op Long Island, Westchester, Upstate, Connecticut, New Jersey en Pennsylvania.

Op de luchthaven zelf is een hotel gevestigd. Er is een enorm aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. In alle terminals zijn faciliteiten als fax, internetcomputers en koeriersdiensten. In het hotel bevinden zich vergader- en conferentiezalen. Verder zijn er overal banken, wisselkantoren en geldautomaten. Er is een volledig uitgerust postkantoor en de Eerste Hulp roept u in via een van de servicebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor minder-validen.

In de luchtvaart industrie wordt New York John F Kennedy International Airport aangeduid met de afkortingen JFK (IATA airport code) en KJFK (ICAO airport code).

Link naar officiële website New York John F Kennedy International Airport.

Overige autoverhuur locaties in New York

Naast de verhuurders van New York JFK International Airport in New York vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in New York: