Autohuur New York JFK International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in New York JFK International Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
 • Geen zorgen over het eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Een verhuurder met een goede beoordeling
 • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur New York JFK International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in New York JFK International Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur New York JFK International Airport

 1. Home
 2. Autohuur Verenigde Staten
 3. Autohuur New York
 4. New York JFK International Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 41
Mvd Budget New York JFK International Airport
“Goede aanbieding”

“Goede aanbieding, en prima afhandeling”

20-11-2018 20:27
Keith Soetens Budget New York JFK International Airport
“Alles verliep heel vlot”

“Alles verliep heel vlot. We hebben geen problemen ondervonden. Aan de balie van de verhuur firma werden we vlot geholpen. Ook toen we via de telefoon extra informatie vroegen, werden we goed geholpen. Het inleveren van de wagen gebeurde snel en vlot.”

31-10-2018 03:36
M Van Limpt Budget New York JFK International Airport
“Boeking van de huurauto via website…”

“Boeking van de huurauto via website EasyTerra ging prima, snel praktisch, informatie prima. Ophalen van de auto bij de verhuurder Budget was minder: ontzettend lange wachttijd, rommelig, onduidelijke informatie, onduidelijke gang van zaken. Ondanks dat onze contactpersoon aldaar wel zijn best deed. Uiteindelijk goed gekomen.”

25-08-2018 14:57

Locatie informatie voor New York JFK International Airport

New York JFK International Airport in het kort

De belangrijkste luchthaven van New York is tevens de grootste van de Verenigde Staten. Jaarlijks maken meer dan 40 miljoen reizigers gebruik van John F. Kennedy Airport, meestal kortweg aangeduid als JFK. Twee andere luchthavens rond New York verwerken samen nog eens 60 miljoen passagiers, wat het totaal aantal luchtreizigers in de regio New York op 100 miljoen per jaar brengt.
JFK heeft negen terminals. Tussen de terminals rijdt een gratis AirTrain. De AirTrain sluit aan op een metrolijn(A).

De luchthaven ligt 24 kilometer buiten Manhattan. Buslijnen onderhouden directe verbindingen met diverse bestemmingen in New York en verder zijn er lange-afstandsbussen naar diverse plaatsen op Long Island, Westchester, Upstate, Connecticut, New Jersey en Pennsylvania.

Op de luchthaven zelf is een hotel gevestigd. Er is een enorm aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. In alle terminals zijn faciliteiten als fax, internetcomputers en koeriersdiensten. In het hotel bevinden zich vergader- en conferentiezalen. Verder zijn er overal banken, wisselkantoren en geldautomaten. Er is een volledig uitgerust postkantoor en de Eerste Hulp roept u in via een van de servicebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor minder-validen.

In de luchtvaart industrie wordt New York John F Kennedy International Airport aangeduid met de afkortingen JFK (IATA airport code) en KJFK (ICAO airport code).

Link naar officiële website New York John F Kennedy International Airport.