• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+31 85 001 2744

Autohuur AZ Car Rental Miami International Airport

Huur zorgeloos een auto op 49.360 locaties

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij AZ Car Rental Miami International Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#33 beoordeeld van 23 verhuurbedrijven op Miami International Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

AZ Car Rental Miami International Airport

Je huurt al een auto bij AZ Car Rental Miami International Airport vanaf per dag. AZ Car Rental Miami International Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 0 wat is. Daarmee staat AZ Car Rental op plek 33 (van 23 autoverhuurders in Miami International Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van AZ Car Rental ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Miami International Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Lagere prijzen

Bij AZ Car Rental betaal je met per dag gemiddeld minder voor een auto.

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Geen Worry-Free aanbod

AZ Car Rental biedt in Miami International Airport helaas geen Worry-Free auto's aan.

Klanten waarderen AZ Car Rental Miami International Airport met een

Aantal reviews: 0

AZ Car Rental wagenpark - Miami International Airport

Onderstaand toont een selectie huurauto's van AZ Car Rental op Miami International Airport. Doe een zoekopdracht om alle aanbiedingen te bekijken.

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Luxury

Klantwaardering AZ Car Rental Miami International Airport

Op basis van 0 klantbeoordelingen

Recente beoordelingen

AZ Car Rental Miami International Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor AZ Car Rental Miami International Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij AZ Car Rental Miami International Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij AZ Car Rental Miami International Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij AZ Car Rental Miami International Airport? We hebben onlangs bij AZ Car Rental Miami International Airport geen beschikbare busjes gezien. Maar doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'personenbusje' of het aantal passagiers om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een elektrische auto huren bij AZ Car Rental Miami International Airport? We hebben onlangs bij AZ Car Rental Miami International Airport geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij AZ Car Rental Miami International Airport? We hebben bij AZ Car Rental Miami International Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Wat kost een huurauto bij AZ Car Rental Miami International Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor AZ Car Rental Miami International Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

Mini Fiat 500 of gelijkwaardig
vanaf /dag
Economy Mitsubishi Mirage of gelijkwaardig
vanaf /dag
Compact Audi A3 of gelijkwaardig
vanaf /dag
Intermediate Chevrolet Cruze of gelijkwaardig
vanaf /dag
Standard Volkswagen Passat of gelijkwaardig
vanaf /dag
Luxury Porsche 718 Boxster of gelijkwaardig
vanaf /dag
Is AZ Car Rental Miami International Airport gevestigd in de terminal? Nee, AZ Car Rental heeft op Miami International Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Miami International Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Miami International Airport?

Read more

Locatie AZ Car Rental Miami International Airport