Autohuur Miami International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Miami International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2687 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Miami International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Miami
  4. Miami International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 141
Randy Alamo Rent a Car Miami International Airport
“Wederom Duidelijk overzicht en makkelijk reserveren”

“Voor onze vakantie naar Florida hebben wij via Easyterra onze auto geboekt. Net als onze vorige vakanties hebben wij weer voor Easyterra gekozen. Het zoeken naar de juiste auto met de juiste opties kwa verzekeringen ging erg makkelijk door de overzichtelijke site. De auto reserveren ging net zo makkelijk als het ophalen en inleveren, wij hebben de auto bij Alamo gereserveerd en het was bonnetje uitprinten naar de auto toe en onze vakantie kon beginnen. Een aanrader!”

08-07-2018 08:25
Anna Marija Vasic-kovacevic Europcar Miami International Airport
“Foutieve informatie”

“In Miami zijn we bij het ophalen van de auto zijn we fout geinformeerd mbt het tolapparaat in de auto. Daar kwamen we pas een dag later achter met als gevolg dat we een boete in rekening gebracht kregen van 122 dollar. Zijn er niet achteraan gegaan omdat het nu achteraf vanuit Nederland geen doen is om te achterhalen hoe dit teruggedraaid te krijgen en via wie. Slecht dus!!”

21-06-2018 09:01
Tom Alamo Rent a Car Miami International Airport
“Via EasyTerra bij Alamo een auto…”

“Via EasyTerra bij Alamo een auto gehuurd. Alles verliep zonder problemen, dik tevreden.”

13-06-2018 06:53

Locatie informatie voor Miami International Airport

Miami International Airport in het kort

De luchthaven van Miami is recentelijk geheel verbouwd. Daarbij zijn de pieren A, C en D (B is gesloopt) samengevoegd tot de North Terminal en de pieren G, H en J tot de South Terminal. Daartussen is een centraal gebied met de pieren E en F, waar alle maatschappijen gevestigd zijn die niet behoren tot de Star Alliance, SkyTeam Alliance of Oneworld.
De luchthaven ligt 14 kilometer ten noordwesten van Miami.

Er is geen directe treinverbinding. Er rijdt een metrobus tussen de luchthaven en het station. Vanaf het busstation op de begane grond van Hal E vertrekken verschillende bussen richting Miami en omstreken.

Op het vliegveld bevindt zich een hotel en ook in de buurt van het vliegveld zijn veel hotels te vinden. Miama International Airport is een grote luchthaven met een ruim en divers aanbod van winkels en eet en drinkgelegenheden. De meeste vindt u in het centrale gebied. Diverse luchtvaartmaatschappijen hebben Lounges waar u gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten, zoals: telefoon, fax en internet. Naast vergaderzalen (tot max. 12 personen) kunt u er een conferentiezaal huren (max. 200 personen). Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Verder kent het vliegveld de volgende services: een postkantoor, een kapsalon, een apotheek, een schoenpoetser en een kunstgalerie. De EHBO roept u in via de VIP informatiebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Miami International Airport aangeduid met de afkortingen MIA (IATA airport code) en KMIA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Miami International Airport.

Overige autoverhuur locaties in Miami

Naast de verhuurders van Miami International Airport in Miami vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Miami: