Autohuur Miami International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Miami International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Miami International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Miami
  4. Miami International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 132
Jan Kramer Europcar Miami International Airport
“Het boeken van de auto ging prima”

“Het boeken van de auto ging prima. Aantal maanden van te voren geboekt voor auto in Miami. Bij aankomst op vliegveld moeite om het kantoor te vinden. Uiteindelijk gevonden en snel geholpen. Helaas was er ondanks de reservering geen auto beschikbaar en konden we plaats nemen in de wachtruimte om te wachten totdat er een auto terug zou zijn. Natuurlijk ging ik daar niet mee accoord en na inmenging van de manager bleek er uiteindelijk toch een auto te zijn..... Auto verder prima.”

28-01-2018 12:18
Rob Budget Miami International Airport
“Prima site voor huurauto”

“Voor mij een prima site om op elke vakantiebestemming een huurauto te regelen tegen een gewenst bedrag. Bij de uiteindelijke verhuurpartij wel opletten voor extra kosten voor 'vol tanken', of extra verzekeringen.”

28-01-2018 11:12
Willem Van Bodegraven Alamo Rent a Car Miami International Airport
“Auto gehaald in RCC Miami airport.”

“Auto opgehaald in Miami airport. Was heel snel geregeld en wegrijden maar. Prima auto en heerlijk meer gereden. Inleveren ging nog sneller. Binnen 5 minuten auto afgegeven en op weg naar de luchthaven. Zo hoort het.”

26-12-2017 11:55

Locatie informatie voor Miami International Airport

Miami International Airport in het kort

De luchthaven van Miami is recentelijk geheel verbouwd. Daarbij zijn de pieren A, C en D (B is gesloopt) samengevoegd tot de North Terminal en de pieren G, H en J tot de South Terminal. Daartussen is een centraal gebied met de pieren E en F, waar alle maatschappijen gevestigd zijn die niet behoren tot de Star Alliance, SkyTeam Alliance of Oneworld.
De luchthaven ligt 14 kilometer ten noordwesten van Miami.

Er is geen directe treinverbinding. Er rijdt een metrobus tussen de luchthaven en het station. Vanaf het busstation op de begane grond van Hal E vertrekken verschillende bussen richting Miami en omstreken.

Op het vliegveld bevindt zich een hotel en ook in de buurt van het vliegveld zijn veel hotels te vinden. Miama International Airport is een grote luchthaven met een ruim en divers aanbod van winkels en eet en drinkgelegenheden. De meeste vindt u in het centrale gebied. Diverse luchtvaartmaatschappijen hebben Lounges waar u gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten, zoals: telefoon, fax en internet. Naast vergaderzalen (tot max. 12 personen) kunt u er een conferentiezaal huren (max. 200 personen). Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Verder kent het vliegveld de volgende services: een postkantoor, een kapsalon, een apotheek, een schoenpoetser en een kunstgalerie. De EHBO roept u in via de VIP informatiebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Miami International Airport aangeduid met de afkortingen MIA (IATA airport code) en KMIA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Miami International Airport.

Overige autoverhuur locaties in Miami

Naast de verhuurders van Miami International Airport in Miami vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Miami: