Autohuur Brussel Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Brussel Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Brussel Airport

  1. Home
  2. Autohuur België
  3. Autohuur Brussel
  4. Brussel Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 45
Carl Bal Alamo Rent a Car Brussel Airport
“Prima service”

“Prima service”

14-11-2017 08:41
Jan De Jong Avis Brussel Airport
“Door Avis werd een extra bedrag …”

“Door Avis werd een extra bedrag gerekend bovenop het bedrag dat ik al had betaald via Easyterra. Service van Avis was goed. Ik kreeg een upgrade van de auto.”

21-10-2017 05:08
Carl Bal Alamo Rent a Car Brussel Airport
“Prima service”

“Alles was perfect in orde”

05-02-2017 08:18

Locatie informatie voor Brussel Airport

Brussel Airport in het kort

Brussels International Airport, ook wel bekend onder de oude naam Zaventem, ligt 12 kilometer ten noordoosten van Brussel, langs de N-201. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met auto of bus vanaf de buitenste rondweg rond Brussel. In de kelder van de luchthaven bevindt zich een treinstation.

Op de luchthaven is één hotel, het Sheraton Brussels Airport Hotel, een goedkope optie net buiten de luchthaven is het Hotel Formule 1 Brussels Airport. Verder beschikt het vliegveld over verschillende faciliteiten, zoals winkels, restaurants en bagagekluizen die te vinden zijn in de buurt van het busstation op Niveau 0. Op de vierde verdieping vindt u het Regus Skyport Meeting Centre, dat geschikt is voor zakelijke afspraken.

In de luchtvaart industrie wordt Brussel Airport aangeduid met de afkortingen BRU (IATA airport code) en EBBR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Brussel Airport

Overige autoverhuur locaties in Brussel

Naast de verhuurders van Brussel Airport in Brussel vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Brussel: