Autohuur Montreal Trudeau Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Montreal Trudeau Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
3318 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Montreal Trudeau Airport

  1. Home
  2. Autohuur Canada
  3. Autohuur Montreal
  4. Montreal Trudeau Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 11
Tom Discount Montreal Trudeau Airport
“Prima”

“Prima, wel even wachten bij het ophalen van de auto. Het inleveren ging voorspoedig. Wij kregen een luxere auto mee dan we hadden geboekt. Dus tevreden.”

01-10-2018 13:38
Een Tevreden Besteller Hertz Montreal Trudeau Airport
“Goede afhandeling van de reservering”

“Goede afhandeling van de reservering. Jammer dat het nog steeds niet mogelijk is helemaal niks te betalen aan de balie....”

09-04-2018 07:46
Jeroen Verhorst Hertz Montreal Trudeau Airport
“tevreden”

“Goede ervaring, auto via EasyTerra gehuurd bij Hertz. Prima service van Hertz, werden als volwaardige klant behandeld. Erg fijne ervaring na een lange vlucht en ervaringen met andere huurmaatschappijen. Tevreden over onze boeking! Wat wel onduidelijk is, is het eigen risico verhaal. Als je volledige dekking en geen verrassingen achteraf wil raad ik aan om niet extra te betalen voor een verlaagd eigen risico bij EasyTerra maar dit bij de verhuurder zelf afsluiten. De verzekeringsvoorwaarden van EasyTerra verschillen van die van de volledige dekking bij de verhuurder. Wij hebben bij de verhuurder eigen risico afgekocht en een hulpdienst pakket afgesloten. Door onze keuze voor volledige zekerheid komt er nog welk een derde van de prijs bij. Je kan eigenlijk pas echt oordelen hoe goed en fijn EasyTerra is als je geen volledige dekking hebt en je eigen risico/borg wordt ingehouden door de verhuurder. Hoe behulpzaam is EasyTerra dan met het terugbetalen van het verschil tussen hun eigen risico en dat van de verhuurder.”

22-08-2017 20:02

Locatie informatie voor Montreal Trudeau Airport

Montréal- Trudeau Airport in het kort

De luchthaven heet voluit Montréal–Pierre Elliott Trudeau International Airport, naar een voormalige Canadese minister-president. Per jaar verwerkt Montréal-Trudeau 11 miljoen passagiers. Om de groei in passagiersaantallen op te vangen worden er grote verbouwingen uitgevoerd. Na voltooiing zal de luchthaven een capaciteit hebben van 20 miljoen passagiers per jaar.

Als de aanleg volgens planning verloopt heeft de luchthaven in 2008 een snelle treinverbinding met het centrum van Montréal. Tot die tijd kan men het centrum van Montréal goed bereiken per auto en bus.

Op het vliegveld bevinden zich geen hotels, deze zijn er wel in de nabije omgeving. Aan eet- en drinkgelegenheden is er geen gebrek op de Montréal- Trudeau Airport. Evenals aan winkels. In totaal zijn er 33 verspreid over de terminals. Het vliegveld beschikt nog niet over veel zakelijke faciliteiten, dit zal verbeterd worden met de bouw van het nieuwe Marriott, dat in 2008 zijn deuren opent. Verdere services die de luchthaven te bieden heeft: banken, wisselkantoren, geldautomaten, een stilteruimte en een eerste hulp. De luchthaven is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Montréal-Trudeau Airport aangeduid met de afkortingen YUL (IATA airport code) en CYUL (ICAO airport code).

Link naar officiële website Montréal-Trudeau.