Autohuur Glasgow Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Glasgow Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Glasgow Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Glasgow
  4. Glasgow Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 34
Henricus Alamo Rent a Car Glasgow Airport
“Info is soms moeilijk te vinden.”

“Info is soms moeilijk te vinden.”

06-10-2017 15:24
G.h. Berghuis Budget Glasgow Airport
“Positief en een tip”

“tip: verwijs in de begeleidende mail naar de opmerking in de voucher dat eigen risico afkoop niet nodig is.”

22-08-2017 11:33
Gerrit Van Essen Alamo Rent a Car Glasgow Airport
“Vriendelijk en behulpzaam personeel.”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede auto. De persoon in Glasgow sprak alleen Schots en was daardoor moeilijk te verstaan. Dat was jammer.”

15-07-2017 05:51

Locatie informatie voor Glasgow Airport

Glasgow International Airport

Glasgow heeft twee internationale luchthavens: Glasgow International en Glasgow Prestwick, dat dankzij Ryanair een flinke groei heeft doorgemaakt. Glasgow International ligt 13 kilometer ten westen van het stadscentrum en is de drukste luchthaven van Schotland. Er zijn twee terminals die onderling zijn verbonden. Er is nog geen treinverbinding met de luchthaven, maar er wordt gewerkt aan een verbinding met het Centraal Station van Glasgow (gereed in 2008). Glasgow is ook goed bereikbaar per auto en bus. Twee buslijnen rijden naar het centrum van Glasgow.

Op het luchthaventerrein zijn drie hotels gevestigd en er is een beperkt aanbod van winkels, (snack)bars en restaurants. Veel reizigers klagen over een matige service. Er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van kantoor- en vergaderruimte. Verder zijn er wisselkantoren, geldautomaten en er is een postkantoor. Voor families met kinderen is er zelfs een speciale lounge. Het vliegveld is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Glasgow Airport aangeduid met de afkortingen GLA (IATA airport code) en EGPF (ICAO airport code).

Link naar officiële website Glasgow Airport.

Overige autoverhuur locaties in Glasgow

Naast de verhuurders van Glasgow Airport in Glasgow vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Glasgow: