Autohuur Cork Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Cork Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Cork Airport

  1. Home
  2. Autohuur Ierland
  3. Autohuur Cork
  4. Cork Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 71
Gerard Vos Budget Cork Airport
“Duidelijk overzicht van keuze en …”

“Duidelijk overzicht van keuze en prijzen. Afhalen en inleveren auto ging snel, zonder rompslomp.”

05-12-2017 09:00
Marcel Nijskens Budget Cork Airport
“Mooie fijne auto en goed geholpen”

“Mooie fijne auto en goed geholpen”

24-10-2017 05:15
Elisa Van Rosmalen Budget Cork Airport
“Enige minpunt is de verwarring aan …”

“Enige minpunt is de verwarring aan balies over wat er precies verzekerd is. Men probeert dan toch vaak nog een extra verzekering te laten betalen. Die uitleg hoe het werkt via easy terra kan beter. Prijs voor de huur van een automaat zou lager moeten zijn. Misschien kunnnen julie daar een verschil maken.”

22-10-2017 05:58

Locatie informatie voor Cork Airport

Cork Airport in het kort

Aerfort Chorcaí, zoals de Ieren deze luchthaven noemen, is de tweede luchthaven van Ierland, na Dublin International Airport. De luchthaven is uitgerust om 3 miljoen passagiers per jaar te verwerken. De luchthaven is voornamelijk belangrijk voor de Ierse luchtvaartmaatschappij Aer Lingus en budgetmaatschappij Ryanair. Cork ligt aan de Ierse zuidkust, waar de rivier de Lee uitmondt in Cork Harbour. Het vliegveld kamt geregeld met slechte weersomstandigheden. In dat geval wijken vliegtuigen uit naar Shannon, Kerry of Dublin.

Het vliegveld is goed bereikbaar over de snelweg per auto en bus. De bus vertrekt ieder half uur naar het plaatsje Cork, dat 8 kilometer ten noorden ligt. Er is op de luchthaven een hotel aanwezig.Op Cork Airport is een uitgebreid aanbod aan bars, restaurants en winkels. Voor de sportliefhebber is er een sportbar met grote tv-schermen. Voor zakelijke afspraken kunt u op deze luchthaven terecht in de Jack Lynch Executive Lounge. Verder beschikt het vliegveld over banken, geldwisselkantoren (beperkte openingstijden) en geldautomaten.

In de luchtvaart industrie wordt Cork Airport aangeduid met de afkortingen ORK (IATA airport code) en EICK (ICAO airport code).

Link naar officiële website Cork Airport.

Overige autoverhuur locaties in Cork

Naast de verhuurders van Cork Airport in Cork vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Cork:

Stadskantoren