Autohuur Dublin Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Dublin Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Dublin Airport

  1. Home
  2. Autohuur Ierland
  3. Autohuur Dublin
  4. Dublin Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 136
Raymond Budget Dublin Airport
“Gemakkelijk en prima prijs/prestatie”

“Gemakkelijk te reserveren. Prima prijs/prestatie. Aandachtspuntje: als je de auto ophaalt, proberen de verhuurmaatschappijen (bijna) altijd nog de afkoop van eigen risico aan te smeren. Dit is niet nodig als je dat al via EasyTerra hebt geregeld.”

01-01-2018 13:39
Carla Budget Dublin Airport
“Positieve ervaring”

“Positieve ervaring, makkelijk gereserveerd, voldeed prima aan de verwachtingen”

29-12-2017 13:02
Boekholt Budget Dublin Airport
“Verschrikkelijke klantenservice”

“De deals zijn heel erg goed. Maar de klantenservice is verschrikkelijk. Onbeschoft te woord gestaan, onbeschofte antwoorden met heel veel grammatica en spelfouten via de mail. Jammer!”

20-11-2017 15:00

Locatie informatie voor Dublin Airport

Dublin Airport in het kort

Dublin Airport is een snel groeiende luchthaven. Vorig jaar verwerkte het vliegveld ruim 18,5 miljoen passagiers, in 2006 verwachten ze dat het aantal van 20 miljoen overschreden zal worden. Deze groei hangt samen met de economische opkomst van Ierland begin jaren 90. Het vliegveld ligt 10 kilometer ten noorden van Dublin en is de thuishaven van de nationale luchtvaartmaatschappij Aer Lingus en budget vliegmaatschappij Ryanair.

Het vliegveld is goed bereikbaar per auto en er rijden taxi's en bussen. Tevens zijn er twee hotels op het luchthaventerrein. Op deze luchthaven is er een ruim aanbod van winkels, bars en restaurants, zowel voor als achter de douane. In de Anna Livia Lounge kunt u voor 20 Euro, drie uur lang, gebruik maken van Internet, fax- en kopieerfacaliteiten. Deze lounge is toegankelijk voor iedereen. Naast banken, geldwisselautomaten en geldautomaten, vindt u er een apotheek.

In de luchtvaart industrie wordt Dublin Airport aangeduid met de afkortingen DUB (IATA airport code) en EIDW (ICAO airport code).

Link naar officiële website Dublin Airport

Overige autoverhuur locaties in Dublin

Naast de verhuurders van Dublin Airport in Dublin vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Dublin: