Autohuur Treviso Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Treviso Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Treviso Airport.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Treviso Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Treviso
  4. Treviso Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 64
Werenfridus Homma Alamo Rent a Car Treviso Airport
“no worry is bij easy terra no worry”

“no worry is bij easy terra no worry, altijd zekerheid bij elke boeking perfect team waae je op terug kunt vallen”

02-06-2019 04:55
Astrid L Dollar Rent a Car Treviso Airport
“De boeking en keuze van auto verliep via een hobbelig parcours”

“De boeking en keuze van auto verliep vlot. Ik kreeg echter bericht dat er iets was misgelopen met mijn betaling. Ik heb dat in orde gemaakt maar nooit bevestiging gekregen dat het in orde was. Gelukkig vond ik op mijn profiel op de website mijn boeking voucher. Toch met een klein hartje naar de reserveringsdesk. In de 'garage' toegekomen bleek dat we een kleinere auto hadden dan gereserveerd. Omdat het al laat was zijn we niet terug naar het kantoor geweest. We hebben er wel iets van gezegd bij het terugbrengen van de auto. Ook kreeg ik van Hertz een uitnodiging om de service te evalueren. We hebben dan een tegemoetkoming ontvangen. Al bij al een positieve ervaring maar het kan zeker beter!”

27-05-2019 17:53
Ok Europcar Treviso Airport
“AUTOHUREN TREVISO ITALIE”

“SINDS EEN PAAR JAAR REEDS MEERDERE AUTO'S GEHUURD VAN VERSCHILLENDE VERHUURDERS OP HET VLIEGVELD VAN TREVISO IN ITALIE. ALTIJD NETJES EN CORRECT BEHANDELD BIJ DE LOKETTEN. IN HET ALGEMEEN VAAK EEN ZO GOED ALS NIEUWE AUTO GEHAD VAN VERSCHILLENDE MERKEN. AFHALEN EN TERUGBRENGEN ALTIJD SOEPEL VERLOPEN. ADVIEZEN WAREN TER PLAATSE ALTIJD CORRECT. CONTACT EN SITE VAN EASY TERRA IS DUIDELIJK EN HULP ALTIJD CORRECT GEWEEST. PRIJZEN ZIJ N GOED TE VERGELIJKEN EN KOSTELOOS ANNULEREN IS EEN ZEER GOEDE ZAAK. OVERZICHT VAN EIGEN INLOG ACCOUNT IS OVERZICHTELIJK EN STEEDS SNEL UPDATED. AFSPRAKEN ZIJN ALTIJD NAGEKOMEN EN HULP DAARBIJ GEEN ENKEL PROBLEEM EN STEEDS CORRECT EN VRIENDELIJK. EEN ONTDEKTE TERUGBETALING VAN EEN VOLGENS EASY TERRA FOUTIEVE BEREKENING IS ZONDER PROBLEMEN TERUG BETAALD. AL MET AL MET AL OOK VIA EMAIL AANVRAGEN EN OPLOSSINGEN VAN IETS STEEDS CORRECT EN VRIENDELIJK BINNEN EEN PAAR DAGEN AFGEHANDELD. KAN EASY TERRA ECHT AANBEVELEN EN ZAL ZEKER IN DE TOEKOMST HUN SERVICE BLIJVEN GEBRUIKEN OM TE RESERVEREN.”

31-07-2018 19:47

Locatie informatie voor Treviso Airport

Treviso airport in het kort

Treviso Airport is een kleine luchthaven bij Venetië, die vooral gebruikt wordt door budget vliegmaatschappijen (Ryanair), als alternatief voor het grotere Marco Polo Airport. Samen met dat vliegveld vormt Treviso Airport het Sistema Aeroportuale di Venezia. Het vliegveld ligt 20 kilometer ten noorden van Venetië en 3 kilometer van Treviso. Het vliegveld is bereikbaar per bus en auto. Voor een dichtstbijzijnde overnachting kunt u terecht in Treviso.

De luchthaven kent één kleine duty-free shop en een winkeltje voor boeken, kranten en rookwaren. Verder zijn er drie (snack)bars. Er zijn geen mogelijkheden tot het huren van ruimte en er is ook geen VIP-Lounge. De luchthaven heeft ook geen voorzieningen getroffen voor gehandicapten, maar uiteraard is het personeel bereid om te assisteren. In de aankomsthal is een geldautomaat, ook is er een geldwisselkantoor.

In de luchtvaart industrie wordt Treviso Airport aangeduid met de afkortingen TSF (IATA airport code) en LIPH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Treviso Airport.