Autohuur Treviso

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Treviso zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2692 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Treviso

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Treviso

EasyTerra Autohuur Treviso is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 44
Dhr. Luca Avis Treviso Airport
“Goedkoop en veel keuze”

“Goeie site alleen op de luchthavens willen ze je van alles aansmeren verder de site enz goede afhandeling!”

12-11-2015 13:15

Locatie informatie voor Treviso

Autoverhuur Treviso
Autoverhuur Treviso

Introductie

Treviso is de hoofdstad van de provincie Veneto. Deze hoofdstad is klein en erg gezellig; pittoresk. In de Romeinse tijd was dit nu kleine stadje zeker van betekenis. Momenteel is dit stadje met name bijzonder omdat het de thuishaven van de oprichter van Benneton is.

Bevolking

In Treviso zelf wonen slechts 31.000 inwoners. De meest bekende inwoner ooit (in de hedendaagse tijd) is Luciano Benneton, de ‘vader’ van het kledingmerk Benneton.

Ligging

Treviso ligt rond de 50 kilometer ten zuiden van de Dolomieten en is dus een goede uitvalsbasis om deze te bezoeken. Vanuit Treviso kan ook een dagtrip naar Venetië gemaakt worden. Dit is nog geen 50 kilometer rijden.

Treviso heeft na de Tweede Wereldoorlog een kleding-, zonnebril- en skischoenindustrie opgebouwd. De kledingindustrie wordt gekenmerkt door Benneton: een grote internationale speler in de textielbranche. In (de nabije omgeving van) Treviso wordt 80% van ’s werelds skischoenen en zonnebrillen gemaakt. Deze industrieën dreigen op de middel lange termijn ten onder te gaan door de toenemende concurrentie van de Chinezen. Naast deze industrieën staat Treviso bekend om haar wijnen.

Vliegvelden

Vlak bij Treviso ligt het vliegveld Guiseppe Airport. Op dit kleine vliegveld worden nationale en een aantal internationale vluchten verwerkt. De internationale vluchten komen voornamelijk uit grote steden zoals Brussel en Londen.

Openbaar Vervoer

Dit pittoreske stadje heeft geen stadsbussen of iets soortgelijks. Treviso is wel goed verbonden met andere steden zoals Venetië. Met de trein bent u binnen een half uur in Venetië. Ook kunt u per bus naar vele andere steden in de omgeving.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het stadje Treviso ondervindt geen verkeer- en parkeer problemen. Treviso is goed bereikbaar per auto, daarnaast kunt u met uw eigen auto eenvoudig naar Venetië reizen.

Hotels

Treviso heeft slechts één hotel in de stad. Buiten de stad zelf kunt u kiezen uit ongeveer 10 hotels. Indien u geen auto heeft is dit niet ideaal. Mocht u dus in de stad willen verblijven is het zeker aan te raden om van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Treviso raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Treviso

EasyTerra Autohuur Treviso vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Treviso, klikt u dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.