Autohuur Split Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Split Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Split Airport

  1. Home
  2. Autohuur Kroatië
  3. Autohuur Split
  4. Split Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 107
Gerard Hesselink Alamo Rent a Car Split Airport
“We hebben een geweldige ervaring met…”

“We hebben een geweldige ervaring met easy terra. We hebben deze maatschappij al 4 keer gehad en telkens zonder problemen! Geweldig!!”

05-06-2018 08:20
Danko Dogo Fleet Rent a car Split Airport
“storing”

“Geachte, Ik reserveer jaren auto via jullie, maar laatste tijd kan ik jullie pagina niet openen. Dat is best vervelend.”

26-11-2017 13:01
Sven ORYX Rent A Car Split Airport
“Auto gehuurd bij Oryx via Easyterra”

“Auto gehuurd bij Oryx via Easyterra. Dit is zonder problemen verlopen. Auto was prima, kleine beschadigingen maar daar werd bij terugkomst ook niet moeilijk over gedaan.”

23-11-2017 15:28

Locatie informatie voor Split Airport

Split Airport in het kort

Split Airport ligt 25 kilometer ten westen van Split aan de Adriatische kust. Het is het op één na drukste vliegveld van Kroatië, alleen Zagreb is nog drukker. Split verwerkt meer dan één miljoen passagiers per jaar. De Kroaten noemen het vliegveld Zracna Luka Split of Kastel Airport. Er is één terminal voor alle vluchten.

Er is geen railverbinding van de luchthaven naar Split, maar per auto of per bus is het goed te bereiken. Er rijden lokale bussen en pendelbussen naar het centrum. Er is geen mogelijkheid om te overnachten in een hotel op Split Airport, maar in de omgeving zijn diverse hotels.

Winkels en restaurants zijn aanwezig. Het vliegveld beschikt over een viproom en er is een eerstehulppost aanwezig. Er zijn diverse financiële diensten, zoals een bank, geldautomaat en een kantoor om geld te wisselen. Onder Split Airport bevindt zich een bomkelder.

In de luchtvaartindustrie wordt Split Airport aangeduid met de afkortingen SPU (IATA airport code) en LDSP (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Split Airport.

Overige autoverhuur locaties in Split

Naast de verhuurders van Split Airport in Split vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Split: