Autohuur Zadar Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Zadar Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Zadar Airport

  1. Home
  2. Autohuur Kroatië
  3. Autohuur Zadar
  4. Zadar Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 67
Marcus Avant Car Zadar Airport
“Wij hebben de laatste weken regelmatig gebruik gemaakt van EasyTerra”

“Wij hebben de laatste weken regelmatig een auto gehuurd via EasyTerra.Als je telefonisch contact opneemt krijg je meestal een Engelstalig iemand aan de telefoon wat het soms lastiger maakt om een probleem te vertellen of omdat ze het niet snappen. Zo had ik bijvoorbeeld aangegeven dat we met de auto vanuit Pula naar het eiland Cres en Mali Losinj gingen maar toen we op vliegveld Pula aankwamen bleek dat door de Engelstalige medewerker was doorgegeven aan het verhuurbedrijf dat we naar een ander land gingen met de auto terwijl we gewoon in Kroatië bleven dus onvoldoende kennis van de medewerker. Gelukkig deed de medewerker van verhuurbedrijf de kosten annuleren. Men krijgt ook weleens tegenstrijdige antwoorden op vragen van diverse werknemers dat is jammer, de een zegt aantal passagiers is niet belangrijk om door te geven en de volgende zegt van wel. Maar verder dik tevreden en blijven we via EasyTerra een auto huren.”

15-05-2018 09:55
Dhr. Roelofs Alamo Rent a Car Zadar Airport
“prima vergelijking tussen de …”

“prima vergelijking tussen de verschillende verhuurfirma's. geeft de meeste voordelige prijzen weer. meerdere keren gebruik van gemaakt en nooit problemen gehad. Wel vervelend dat de verhuurfirma alsnog probeert een verzekering te verkopen. geeft toch weer twijfel aan de balie terwijl je dit vooraf al via Easyterry hebt geregeld.”

15-11-2017 11:10
Marcel Van Huet Avant Car Zadar Airport
“Zeer goede ervaringen met deze firma.”

“Zeer goede ervaringen met deze firma.”

21-07-2017 06:53

Overige autoverhuur locaties in Zadar

Naast de verhuurders van Zadar Airport in Zadar vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Zadar: