Autohuur Agadir

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Agadir zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Agadir

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Agadir zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Agadir

  1. Home
  2. Autohuur Marokko
  3. Agadir
EasyTerra Autohuur Agadir is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 14
Mohamed Fakir Hertz Agadir Al Massira Airport
“Het was goed service”

“Het was goed service”

04-06-2018 06:48
Nederlandse Huurster Hertz Agadir Al Massira Airport
“Vlotte afhandeling”

“Vlotte afhandeling, zowel bij ophalen als inleveren van de auto bij Hertz airport Agadir. Punten van aandacht: . de verzekeringen; had mij volledig verzekerd bij Easy Terra, maar altijd blijft het twijfelachtig of dit voldoende is; inj ieder geval wordt zonder meer euro 14.000,00 gereserveerd door verhuurder via de creditcard. Dit maakt onzeker. . inleveren: graag wil je als huurder horen bij inleveren: het is in orde, maar je krijgt alleen een soort kassabon dat de euro 14.000,00 indien nodig tegen een bepaalde koers zal worden afgerekend. Verder geen mededelingen.”

25-10-2017 08:38
Ton Entius Hertz Agadir Al Massira Airport
“uitstekend platform autohuur europa en marokko”

“Alles verloopt vlekkeloos. Website helder. Het all in concept neemt alle zorgen weg.”

17-02-2017 09:29

Locatie informatie voor Agadir

Autoverhuur Agadir
Autoverhuur Agadir

Introductie

Agadir was al in de zestiende eeuw een handelshaven. Van dat oude Agadir is niets over, de stad werd in 1960 verwoest door een aardbeving. De stad werd daarna opnieuw opgebouwd en ontwikkelde zich tot dé badplaats van Marokko, waar vele Europeanen overwinteren.

Bevolking

De stad zelf heeft ongeveer 200.000 inwoners. Inclusief de steden Inezgane en Aït Melloul wonen er drie keer zo veel mensen in het gebied.

Ligging

Agadir ligt in het zuiden van Marokko, aan de Atlantische Oceaan. Ten noorden van de stad liggen de uitlopers van de Hoge Atlas, ten zuiden de Anti-Atlas. Achter die bergketen ligt de Sahara woestijn.

Economie

Hoewel visserij nog wel een rol speelt, is het vooral toerisme waar de lokale economie op draait. Van de ruim acht miljoen bezoekers die Marokko jaarlijks ontvangt, gaat een groot deel op z’n minst enkele dagen naar Agadir.

De omgeving van de stad is erg vruchtbaar; er worden vooral citrusvruchten verbouwd.

Vliegvelden

Het vliegveld Al Massira ligt 22 kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum. Het is per huurauto gemakkelijk bereikbaar; de luchthaven ligt pal langs de weg naar Marrakech.

Openbaar Vervoer

Er is openbaar busvervoer in Agadir, maar de bussen rijden onregelmatig en zijn bovendien vaak overvol. De zogeheten ‘petit taxi’s’ zijn de aangewezen vorm van openbaar vervoer. Overigens is het toeristische centrum van Agadir niet erg groot. U kunt het gemakkelijk te voet verkennen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Net als elders in Marokko kan het verkeer in Agadir chaotisch en druk zijn. Laat uw auto nooit zomaar ergens op straat achter, maar parkeer op een van de officiële bewaakte parkeerterreinen. Voor enkele Dirhams staat uw huurauto daar veilig. Er is onder meer een groot parkeerterrein bij de beroemde souk van de stad.

In de omgeving van Agadir moet u bedacht zijn op grote vrachtwagens. Verder kunt u ezels en ander vee, handkarren en mensen midden op de weg tegenkomen!

Hotels

Als belangrijkste badplaats van Marokko is er geen gebrek aan accommodaties in Agadir: van eenvoudige pensions tot grote toeristenhotels en vakantieressorts. Wel is het aan te raden uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken. Agadir trekt het hele jaar door toeristen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Agadir raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Agadir

EasyTerra Autohuur Agadir vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Marokko, maar in een andere stad dan Agadir, klikt u dan door naar de Auto huren Marokko pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Marokko u een auto huren wilt.