Autohuur Belfast International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Belfast International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Belfast International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Noord-Ierland
  3. Autohuur Belfast
  4. Belfast International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 22
Jan Kruisheer Hertz Belfast International Airport
“Allemaal prima geregeld”

“Allemaal prima geregeld”

24-10-2017 14:16
Adriana Cornelia Anna Vrolijk Budget Belfast International Airport
“prima website en snelle weergave van …”

“prima website en snelle weergave van beschikbare auto"s”

10-10-2017 21:23
Rene Budget Belfast International Airport
“Geen problemen met de afhandeling”

“Geen problemen met de afhandeling. Echter bij afhalen bleken er nog kosten bij te komen en was de dekking toch minder dan ik met de extra dekking bij easyterra had gedacht. Immers de eigenrisico bleef gewoon staan. Veel kleine lettertjes.”

14-08-2017 05:54

Locatie informatie voor Belfast International Airport

Belfast International Airport in het kort

De Noord-Ierse hoofdstad heeft twee luchthavens: het grote Belfast International en het kleine George Best Belfast City Airport dat voornamelijk verbindingen onderhoudt met steden in Groot-Brittannië en Ierland. Belfast International verwerkt 5 miljoen passagiers per jaar.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Per bus en met de auto kunt u Belfast, dat 21 kilometer ten zuidoosten van de luchthaven ligt, goed bereiken.

Er bevindt zich een hotel op loopafstand van de terminal. Een ander hotel ligt iets verder weg. Hotels kunt u reserveren in de aankomsthal. Belfast International heeft een redelijk aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. U vindt er onder andere souvenirshops met typische producten van Noord-Ierland. Ook heeft dit vliegveld een Business Lounge, waar u gebruik kan maken van Internet, fax en telefoon. Verder vindt u op dit vliegveld geen banken, maar wel wisselkantoren en geldautomaten. Er is een klein postkantoor en er zijn computers met toegang tot Internet. Draadloos Internet is eveneens beschikbaar.

In de luchtvaart industrie wordt Belfast International Airport aangeduid met de afkortingen BFS (IATA airport code) en EGAA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Belfast International Airport.

Overige autoverhuur locaties in Belfast

Naast de verhuurders van Belfast International Airport in Belfast vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Belfast: