Autohuur Bardufoss

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bardufoss zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
3318 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bardufoss

  1. Home
  2. Autohuur Noorwegen
  3. Bardufoss
EasyTerra Autohuur Bardufoss is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Bardufoss

Introductie

Bardufoss is een klein stadje in het ruige fjordengebied in het noorden van Noorwegen. Het ligt midden in uitgestrekte dennenbossen, doorsneden door de bochtige Målselva-rivier, en dicht bij het Dividalen Nationaal Park. Verder is de Polar Zoo, ’s werelds meest noordelijke dierentuin, een attractie van Bardufoss.

Bevolking

Het stadje heeft nog geen 3000 inwoners.

Ligging

Bardufoss ligt in het noorden van Noorwegen in de vallei van de rivier de Målselva, waar die samenkomt met de Barduelva. Het plaatsje ligt ruim 80 kilometer ten noorden van Narvik en ongeveer 70 kilometer ten zuiden van Tromsø. Bardufoss is een van de kernen van de gemeente Bardu in de provincie Troms.

Economie

De luchthaven wordt niet alleen gebruikt voor burgervluchten, het is ook een grote militaire basis. Het Noorse leger is de grootste werkgever in Bardufoss. Verder profiteert het dorp van het toenemende toerisme naar dit deel van Noorwegen.

Vliegvelden

Bardufoss Airport ligt pal tegen het stadje en langs de snelweg E6. De luchthaven is daardoor met een huurauto gemakkelijk bereikbaar. De afslag naar het vliegveld staat duidelijk op verkeersborden aangegeven. Van deze luchthaven zijn overigens alleen vluchten van en naar de Noorse hoofdstad Oslo.

Openbaar Vervoer

Er is een uitgebreid stelsel van regionale buslijnen in dit deel van Noorwegen. Vrijwel alle plaatsen worden minimaal een keer per dag (maar meestal vaker) aangedaan door een bus. Er zijn verbindingen met onder meer Tromsø, Narvik, Harstad, Storslett en Alta.

Verkeer- en Parkeersituatie

Een huurauto is een ideaal middel van vervoer in en rond Bardufoss. De hoofdwegen zijn uitstekend. Lokale wegen zijn ook goed onderhouden, maar kunnen wel erg bochtig zijn en soms wat aan de nauwe kant. In de wintermaanden zijn speciale winterbanden verplicht. Rij niet zonder dergelijke banden, zelfs niet als u geen sneeuw of ijs verwacht. Huurauto’s zijn overigens met deze banden uitgerust, in de maanden dat dit verplicht is.

Hotels

Accommodatie in Bardufoss zelf is zeer beperkt, maar er zijn diverse mogelijkheden tot overnachten in de wijde omgeving. Er zijn hotels, van eenvoudige pensions tot viersterrenhotels. De populairste vorm van accommodatie zijn de zogeheten rorbuers, eenvoudige blokhutten. Verder zijn er diverse campings met plaatsen voor campers en tenten, maar vaak bieden ze ook kant-en-klare hutten.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bardufoss raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Bardufoss

EasyTerra Autohuur Bardufoss vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Stadskantoren

Als u op zoek bent naar een huurauto in Noorwegen, maar in een andere stad dan Bardufoss, klikt u dan door naar de Autohuur Noorwegen pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Noorwegen u een auto huren wilt.