Autohuur Udon Thani

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Udon Thani zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Udon Thani

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Udon Thani zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Udon Thani

  1. Home
  2. Autohuur Thailand
  3. Udon Thani
EasyTerra Autohuur Udon Thani is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 4
Woltjo Dirk Delger SIXT Rent a Car Udon Thani Airport
“Prima werk geleverd”

“Prima werk geleverd. Duidelijke info”

06-03-2018 13:41

Locatie informatie voor Udon Thani

Autoverhuur Udon Thani
Autoverhuur Udon Thani

Introductie

De Thaise stad Udon Thani heeft zelf niet veel te bieden voor toeristen, wat bezienswaardigheden betreft. Er zijn wel veel mooie plekjes en attracties in de omgeving en dat maakt deze stad een prima uitvalsbasis voor dagtrips. En ’s avonds dan? Ja hoor, er zijn heel veel cafés, bars en restaurants, dus u hoeft zich bepaald niet te vervelen. Let op: verwar deze stad niet met Ubon Ratchathani dat veel verder naar het zuidwesten ligt.

Bevolking

De stad heeft ongeveer 230.000 inwoners.

Ligging

Udon Thani ligt in het noorden van Isaan, de noordoostelijke regio van Thailand. De stad ligt even ten zuiden van de grens met Laos en zo’n 560 kilometer ten noorden van de Thaise hoofdstad Bangkok. Ten oosten van Udon Thani, bij Ban Chiang, zijn archeologische opgravingen gedaan, waarbij voorwerpen uit de Bronstijd zijn gevonden.

Economie

De stad ligt midden in een vruchtbaar landbouwgebied en de handel en verwerking van landbouwproducten vormen dan ook de ruggengraat van de lokale economie. Tot 1976 was er een Amerikaanse legerbasis (als steunpunt voor de oorlog in Vietnam). Nadat die verdween, werd het toerisme naar Udon Thani gestimuleerd. Ook zijn veel westerlingen er permanent gevestigd. In de buurt van de stad liggen potasmijnen; potas is het belangrijkste ingrediënt voor kunstmest.

Vliegvelden

De luchthaven Udon Thani International Airport ligt in de zuidelijke buitenwijken van de stad. De toevoeging ‘international’ slaat overigens alleen op de vluchten naar Luang Prabang, in Laos. Voor de rest worden er alleen binnenlandse vluchten uitgevoerd, naar Bangkok, Chiang Mai en Phuket. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar, onder meer via de ringweg rond de stad.

Openbaar Vervoer

Net als in de meeste andere Thaise steden zijn zogeheten songtaews de populairste vorm van openbaar vervoer. Dit zijn auto’s met een overdekte laadbak en aan weerskanten bankjes. Ze rijden vaste routes, hanteren vaste prijzen, en als u wilt uitstappen drukt u op een belletje. Ook zijn er tuktuks (driewielers met een soort koets), maar over de prijs daarvan moet u onderhandelen. Verder zijn er busverbindingen met Bangkok, Khon Kaen en Nong Khai (aan de grens met Laos).

Verkeer- en Parkeersituatie

De oude hoofdweg (wegnummer 2) is inmiddels om de stad geleid en maakt deel uit van de ringweg rond Udon Thani. Toch is de oude weg 2 nog steeds de hoofdstraat van de stad en een gemakkelijk navigatiepunt. Het is niet moeilijk om uw weg te vinden en er is ruim voldoende parkeergelegenheid, onder meer bij de grote winkelcentra. Maar u kunt ook gemakkelijk een parkeerplaats op straat vinden. Wel is er dan vaak een jongen of man die voor een gering bedrag op uw auto wil letten. Ga daarmee akkoord; het zijn zonder uitzondering arme mensen die zo een centje (of beter: een paar baht) willen verdienen.

Hotels

Er is een goed aanbod van accommodaties in Udon Thani. U kunt er terecht in eenvoudige pensions of guesthouses, maar er zijn ook luxe onderkomens. Voor een langer verblijf zijn appartementen te huur. Ook luxe: een privévilla met zwembad huren. Goedkope hotels zijn voornamelijk geconcentreerd bij het bus- en treinstation en rond Central Plaza.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Udon Thani raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Udon Thani

EasyTerra Autohuur Udon Thani vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Thailand, maar in een andere stad dan Udon Thani, klikt u dan door naar de Auto huren Thailand pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Thailand u een auto huren wilt.