Autohuur Albuquerque

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Albuquerque zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Albuquerque.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Albuquerque

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Albuquerque
EasyTerra Autohuur Albuquerque is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 2
Arie Verhoef Alamo Rent a Car Albuquerque International Airport
“Wij hebben via Easy Terra een auto gehuurd in New Mexico”

“Wij hebben via Easy Terra een auto gehuurd in New Mexico voor drie weken. Het reserveringsproces verliep heel vlot. De afhandeling ter plekke ook. Wel vielen ons twee zaken op: Tijdens de online reservering veranderde een 4-deurs auto in een 2-deurs auto, zonder dat dit goed werd gecommuniceerd. Blijkbaar was de 4-deurs niet meer beschikbaar. Bij het afhalen van de auto bleek dat het verhuurbedrijf veel meer rekende voor een tweede bestuurder dan hier door Easy Terra werd gecommuniceerd. Blijkbaar communiceert Easy Terra de standaardtarieven daarvoor en mag iedere vestiging van de verhuurder daarvan afwijken. Hoe dan ook, het zou beter zijn om dit ook al in Nederland te laten weten.”

23-10-2018 07:19
Cornelis Alamo Rent a Car Albuquerque International Airport
“Gemak dient de mens”

“Tegenwoordig ga ik altijd naar easyterra voor het huren van een auto simpelweg omdat ik steeds een goed overzicht krijg van wat ik kan huren, ik makkelijk kan kiezen welk risico ik wil lopen en ik tot nu toe nooit een betere aanbieding heb kunnen vinden voor het huren van een auto zonder hulp van Easyterra.”

28-10-2016 17:13
Stijn H. Alamo Rent a Car Albuquerque International Airport
“Goede deals, maar geeft niet thuis bij problemen”

“Gebruikte easyterra regelmatig voor autohuur in de VS; goede deals en alle belangrijke verzekeringen inbegrepen, vaak véél goedkoper dan direct huren van grote merken. Echter, tweemaal problemen ondervonden bij de huur en tweemaal gaf easyterra amper thuis (pas na lang aandringen, om vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid op zich te nemen of af te wimpelen door korting van liefst 15 euro te bieden op een volgende volle week autohuur). Kortom: prima deals, maar als er iets misgaat verwacht dan geen service.”

12-12-2014 04:31

Locatie informatie voor Albuquerque

Introductie

Albuquerque is de grootste stad van de Amerikaanse staat New Mexico. Het wordt, toeristisch gezien, vaak overschaduwd door het populairdere Santa Fé, maar Albuquerque heeft ook leuke bezienswaardigheden, waaronder interessante musea, mooie natuurparken in de omgeving en een wereldberoemd ballonvaarders festival in de herfst.

Bevolking

De stad heeft 550.000 inwoners, maar met de voorsteden meegerekend komt de bevolking van Albuquerque uit op bijna een miljoen.

Ligging

Albuquerque ligt centraal in New Mexico, in het zuiden van de Verenigde Staten, aan de rivier de Rio Grande en ten noorden van de Chihuahua Woestijn. De stad ligt op een gemiddelde hoogte van 1600 meter en is daarmee een van de hoogstgelegen grote Amerikaanse steden. Ten oosten van de stad liggen de Sandia Mountains en de Manzano Mountains.

Economie

De stad is het centrum van de zogeheten New Mexico Technology Corridor, een langgerekt gebied langs de Rio Grande waar diverse hightech bedrijven zijn gevestigd, waaronder fabrikanten voor computeronderdelen (er is onder meer een chipfabriek van Intel) en bedrijven die zich richten op de ontwikkeling van alternatieve energie.

Vliegvelden

De luchthaven van de stad heet geen Airport, maar Sunport om te benadrukken dat Albuquerque veel zonne-uren per jaar heeft. Albuquerque International Sunport ligt vijf kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum en is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar. Vanuit de stad volgt u Interstate 25, de afslag naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven.

Openbaar Vervoer

Albuquerque is een stad van autorijders en het openbaar vervoer is matig ontwikkeld. De meeste bussen rijden over de langgerekte Central Avenue, dat overigens een deel is van de historische Route 66.

Verkeer- en Parkeersituatie

De stad wordt doorsneden door twee Interstate snelwegen, de I-40 (oost-west) en de I-25 (noord-zuid). Hoewel files in en rond Albuquerque minder lang zijn dan in veel andere grote Amerikaanse steden, kan het verkeer in de ochtend- en avondspits en op zaterdag zeer druk zijn. In het centrum is het moeilijk een vrije parkeerplaats op straat te vinden, maar gelukkig zijn er vele parkeergarages waar u uw huurauto kunt stallen. De meeste staan op verkeersborden aangegeven.

Hotels

Albuquerque heeft een ruim aanbod van accommodaties. De laatste jaren zijn er veel hotels in het middensegment gebouwd. Langs Central Avenue staan de goedkoopste pensions, maar sommige hebben een twijfelachtige reputaties. De betere hotels vindt u vooral in Uptown, ten oosten van de I-40 en ten noorden van de I-25, hoewel er ook enkele goede hotels zijn te vinden in Downtown. Gedurende het Albuquerque Balloon Fiesta in oktober is het moeilijk of zelfs onmogelijk om een vrije hotelkamer te vinden in de stad.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Albuquerque raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Albuquerque

EasyTerra Autohuur Albuquerque vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Albuquerque, klikt u dan door naar de Auto huren Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.