Autohuur Boston

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Boston zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Boston.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Boston

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Boston
EasyTerra Autohuur Boston is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 85
Rj Dortland Hertz Boston Airport
“Goedeservice”

“Goedeservice”

08-10-2019 14:55
G.a.b. De Greef Hertz 30 Park Plaza
“Duidelijk overzicht van mogelijke auto…”

“Duidelijk overzicht van mogelijke auto verhuurbedrijven met handige filters op je wens te zoeken. Eenvoudig en goed verzekerd een auto kunnen huren. EasyTerra had voor mij ook nog de goedkoopste aanbieding.”

19-09-2019 05:55
Stemerdink Hertz Boston Airport
“Groot aantal aanbiedingen vergelijken”

“Het is mogelijk om een groot aantal aanbiedingen te vergelijken. Direct boeken, prijzen vallen meestal lager uit dan bij andere vergelijkers.”

06-09-2019 13:54

Locatie informatie voor Boston

Autoverhuur Boston
Autoverhuur Boston

Introductie

Boston is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts en een van de oudste steden in de Verenigde Staten. De stad staat bol van de historie, het is de bakermat van de Amerikaanse Revolutie. Maar ook liefhebbers van kunst en cultuur, architectuur en fraai aangelegde parken komen er ruimschoots aan hun trekken.

Bevolking

De stad heeft bijna 600.000 inwoners. Op werkdagen verdubbelt het aantal mensen in de stad als forenzen uit de omliggende voorsteden naar hun werk in Boston komen. De Greater Boston Area heeft 4,5 miljoen inwoners.

Ligging

Boston ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten in de streek New England. De stad is gebouwd langs de rivier de Charles, die uitmondt in de Massachusetts Bay. New York ligt 150 kilometer ten zuidwesten van Boston.

Economie

De lokale economie is zeer divers. Dankzij de aanwezigheid van gerenommeerde hogere opleidingen (Harvard University en Massachusetts Institute of Technology MIT) zijn er veel hightech bedrijven.

Andere belangrijke sectoren zijn financiële diensten en media (m.n. uitgeverijen). De haven van Boston is een van de grootste aan de Amerikaanse noordoostkust.

Verder is het toerisme van groot belang. De stad wordt jaarlijks door 17 miljoen mensen bezocht die samen zo’n acht miljard dollar besteden.

Vliegvelden

Het vliegveld van Boston heet Logan International Airport en is de belangrijkste luchthaven van New England. De luchthaven ligt in het oosten van de stad, slechts enkele kilometers van het centrum.

Het is een zeer drukke luchthaven met nauwelijks mogelijkheden tot uitbreiding. Daarom zijn twee andere vliegvelden aangewezen om de drukte van Logan Airport op te vangen. Die liggen echter op geruime afstand en zijn alleen aantrekkelijk voor mensen die naar bestemmingen gaan ten noorden (Manchester-Boston Regional Airport) of ten zuiden (T.F. Green Airport) van Boston.

Openbaar Vervoer

Boston heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk. Het hart daarvan is de metro die bestaat uit vier lijnen: treinen op de rode en oranje lijnen rijden tussen noord en zuid, de groene en blauwe lijnen verbinden oost en west. Voor een bezoeker kunnen de termen ‘inbound’ en ‘outbound’ verwarrend zijn. Inbound betekent dat de trein naar het centrum rijdt; outbound van het centrum af.

Naast de metro heeft Boston een zeer goed busnet. Zogeheten Express bussen doen minder haltes aan en rijden over grotere afstanden.

Verder zijn er diverse veerboten; voor toeristen is vooral de bootverbinding tussen Long Wharf en Navy Yard handig om van het USS Constitution Museum naar het gebied rond Faneuil Hall te gaan.

Verkeer- en Parkeersituatie

Straten in veel andere Amerikaanse steden hebben een gelijkmatig blokkenpatroon. Zo niet in Boston. Vooral het oude deel van de stad heeft een onregelmatig stratenpatroon en lijkt daardoor meer op de centra van oude Europese steden dan op een Amerikaanse stad.

Parkeren op straat is voor het grootste deel voorbehouden aan bewoners. Als u ergens wel op straat kunt parkeren, is dat vaak schreeuwend duur. Kies daarom voor een parkeergarage. U vindt ze onder meer bij Quincy Market, het Aquarium, het State Street Financial Center en in het Theater District. Onder Boston Commons is een ondergrondse garage.

De Massachusetts Turnpike is de enige tolweg. Het is de verbinding met Logan Airport.

Hotels

Boston heeft een enorm aanbod van hotels in alle prijsklassen en variërend van hypermodern tot klassiek. De mooiste (maar ook vaak duurdere) hotels zijn gevestigd in gerestaureerde historische gebouwen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Boston raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Boston

EasyTerra Autohuur Boston vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Boston, klikt u dan door naar de Auto huren Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.