Autohuur West Palm Beach

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in West Palm Beach zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur West Palm Beach

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. West Palm Beach
EasyTerra Autohuur West Palm Beach is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor West Palm Beach

Introductie

Fantastisch mooie stranden vormen de grootste attractie van West Palm Beach. Er ligt een strand bij het centrum van de stad, maar er zijn zo’n veertig andere stranden in de omgeving. Snorkelaars komen aan hun trekken in het John D. MacArthur Beach State Park op Singer Island. Op dat eiland is ook een prachtig strand, en het is er veel rustiger dan op de trendy stranden bij de stad.

Bevolking

De stad heeft 100.000 inwoners, maar maakt deel uit van een langgerekt stedelijk gebied (Miami-Fort Lauderdale-West Palm Beach) waar meer dan 5 miljoen mensen wonen.

Ligging

West Palm Beach ligt in het zuidwesten van de Verenigde Staten aan de westkust van Florida, en vormt het noordelijke deel van een zeer langgerekt stedelijk gebied, dat begint net ten noorden van de Everglades.

Economie

Naast toerisme – dat een belangrijke bron van inkomsten is – is de haven van West Palm Beach van economisch belang. Het is qua grootte de vierde containerhaven van Florida. Ook leggen er, voor het merendeel kleinere, cruiseschepen aan. Verder is er luchtvaartindustrie met onder meer vestigingen van Pratt & Whitney Rocketdyne (leveranciers van vliegtuigmotoren) en Sikorsky Aircraft.

Vliegvelden

West Palm Beach International Airport ligt ongeveer 6 kilometer ten westen van het stadscentrum. Het vliegveld is gemakkelijk met een huurauto bereikbaar. Er zijn diverse routes: via de Interstate-95, Southern Boulevard of Congress Avenue. Reken voor de reistijd van en naar het centrum van West Palm Beach op niet meer dan 5-10 minuten.

Openbaar Vervoer

Er is goed openbaar vervoer in West Palm Beach. Het hoofdbusstation bevindt zich bij de kruising van Quadrille Boulevard en Clematis Street. Naast de gewone stadsbussen is er Molly’s Trolley, een antieke trolleybus van Flagler Drive aan de zee, via Clematis Street naar Rosemary Boulevard. U kunt van deze trolleybus gratis gebruik maken, een ideale manier om door het centrum van West Palm Beach te reizen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Net als veel andere Amerikaanse steden bestaat het centrum van West Palm Beach uit straten in een vierkante blokkenvorm. Daardoor kunt u er gemakkelijk met een huurauto uw weg vinden. Ook zult u geen moeite hebben een vrije parkeerplaats te vinden. Net ten noorden van Clematis Street, aan 1st Street, zijn twee grote parkeerterreinen: Municipal Parking en All American Parking. Verder zijn er twee P+R terreinen aan Okeechobee Boulevard aan de westkant van de stad, langs de Florida Turnpike. Van daar kunt u met het openbaar vervoer naar het centrum reizen. Zorg voor een goede verzekering voor uw huurauto, want in Florida bent u aansprakelijk voor elke schade, ook als die niet door uw fout is ontstaan!

Hotels

Er is een enorm aanbod van accommodaties in West Palm Beach. Internationale hotelketens als Marriott en Hyatt hebben er vestigingen, maar er zijn ook gezellige familiehotels te vinden. De meeste hotels staan in het centrum, met enkele goedkope opties (motels) langs de Interstate-95. Singer Island, ten noorden van West Palm Beach biedt ook veel overnachtingsmogelijkheden. Boek uw kamer van tevoren, om er zeker van te zijn dat u in een hotel van uw keuze terecht kunt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over West Palm Beach raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in West Palm Beach

EasyTerra Autohuur West Palm Beach vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan West Palm Beach, klikt u dan door naar de Auto huren Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.