Autohuur Miami International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Miami International Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
 • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
 • Geen zorgen over het eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Een verhuurder met een goede beoordeling
 • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Miami International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Miami International Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Miami International Airport

 1. Home
 2. Autohuur Verenigde Staten
 3. Autohuur Miami
 4. Miami International Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 176
Cees Alamo Rent a Car Miami International Airport
“ik heb gekregen wat ik verwachtte”

“ik heb gekregen wat ik verwachtte. Geen bijkomende kosten of andere tegenvallers. Een wijziging op het laatste moment was wel prijzig vanwege gestegen tarieven”

11-03-2019 06:31
Fred Schut Alamo Rent a Car Miami International Airport
“Via easy terra gereserveerd bij Alamo”

“Via easy terra gereserveerd bij Alamo, een bekende in Amerika. Geen problemen gehad. Zowel het ophalen als retourneren van de auto verliep vlekkeloos.”

28-01-2019 09:13
Ryan Lopez Alamo Rent a Car Miami International Airport
“Goede ervaring”

“Alles ging zoals afgesproken en we waren snel klaar bij het halen van ons auto en ook bij het terug brengen. Petje af !”

26-01-2019 22:56

Locatie informatie voor Miami International Airport

Miami International Airport in het kort

De luchthaven van Miami is recentelijk geheel verbouwd. Daarbij zijn de pieren A, C en D (B is gesloopt) samengevoegd tot de North Terminal en de pieren G, H en J tot de South Terminal. Daartussen is een centraal gebied met de pieren E en F, waar alle maatschappijen gevestigd zijn die niet behoren tot de Star Alliance, SkyTeam Alliance of Oneworld.
De luchthaven ligt 14 kilometer ten noordwesten van Miami.

Er is geen directe treinverbinding. Er rijdt een metrobus tussen de luchthaven en het station. Vanaf het busstation op de begane grond van Hal E vertrekken verschillende bussen richting Miami en omstreken.

Op het vliegveld bevindt zich een hotel en ook in de buurt van het vliegveld zijn veel hotels te vinden. Miama International Airport is een grote luchthaven met een ruim en divers aanbod van winkels en eet en drinkgelegenheden. De meeste vindt u in het centrale gebied. Diverse luchtvaartmaatschappijen hebben Lounges waar u gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten, zoals: telefoon, fax en internet. Naast vergaderzalen (tot max. 12 personen) kunt u er een conferentiezaal huren (max. 200 personen). Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Verder kent het vliegveld de volgende services: een postkantoor, een kapsalon, een apotheek, een schoenpoetser en een kunstgalerie. De EHBO roept u in via de VIP informatiebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Miami International Airport aangeduid met de afkortingen MIA (IATA airport code) en KMIA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Miami International Airport.