Autohuur Nelspruit

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Nelspruit zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Nelspruit

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Nelspruit zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Nelspruit

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. Nelspruit
EasyTerra Autohuur Nelspruit is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Nelspruit

Autoverhuur Nelspruit
Autoverhuur Nelspruit

Introductie

Nelspruit is de oude naam voor een Zuid-Afrikaanse stad die tegenwoordig Mbombela wordt genoemd. Het is de hoofdstad van de provincie Oost-Transvaal (ook omgedoopt, nu: Mpumalanga). Even ten noorden van de stad liggen de uitgestrekte botanische tuinen van Lowveld.

Bevolking

De stad heeft ruim 220.000 inwoners.

Ligging

Nelspruit of Mbombela ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika, op slechts honderd kilometer van de grens met Mozambique, 330 kilometer ten oosten van Johannesburg, en net ten noorden van Swaziland. De stad ligt aan de Crocodile River. Ten westen van Nelspruit ligt de Drakensberg.

Economie

De belangrijkste industrieën in Nelspruit zijn papierproductie, het inblikken van lokaal geproduceerd fruit, meubelbouw en houtproductie. Rond de stad worden veel sinaasappels, mango’s, bananen en avocado’s geteeld. Verder komen er uit dit gebied de zogeheten macadamia-noten.

Toerisme is van groot belang voor de lokale economie. Nelspruit is de toegangspoort tot het beroemde Kruger Nationaal Park. Ook is het een overnachtingsplaats voor toeristen op weg naar Mozambique. Andersom doen veel mensen uit Mozambique en Swaziland hun maandelijkse boodschappen in Nelspruit.

Vliegvelden

Het vliegveld van de stad ligt tien kilometer ten noordoosten van Nelspruit. Kruger Mpumalanga International Airport is gemakkelijk met een huurauto bereikbaar. Vanuit het centrum van Nelspruit volgt u de snelweg N4, om bij Karino naar het noorden af te slaan. De route naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Dankzij het Wereldkampioenschap Voetbal van 2010 is het openbaar busvervoer sterk verbeterd. Bussen rijden naar diverse bestemmingen in en rond de stad alsook naar het Kruger Nationaal Park.

Verkeer- en Parkeersituatie

Een huurauto is een prima middel van vervoer om Nelspruit en omgeving te ontdekken. De wegen en de bewegwijzering zijn goed. Rond het centrum van Nelspruit zijn P+R terreinen waar u uw huurauto gratis kunt stallen om met het openbaar vervoer verder te reizen.

Hotels

Als basis voor bezoeken aan het Kruger Nationaal Park is er geen gebrek aan accommodaties in en om Nelspruit. U kunt er terecht in eenvoudige pensions, maar ook in luxe hotels of in chalets. Het Nationaal Park is een van de topattracties van Zuid-Afrika. Daarom raden we u aan uw accommodatie in Nelspruit ruim van tevoren te reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Nelspruit raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Nelspruit

EasyTerra Autohuur Nelspruit vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Zuid-Afrika, maar in een andere stad dan Nelspruit, klikt u dan door naar de Auto huren Zuid-Afrika pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Zuid-Afrika u een auto huren wilt.