• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+31 85 001 2744
Openingstijden

Auto huren Perth

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Perth zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Tot 15% korting op huurauto's wereldwijd Profiteer t/m zondag 2 april
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Perth

EasyTerra Autohuur Perth is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuurbedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Perth

Economy klasse Perth

Ben je een beetje economisch ingesteld? Kies dan een huurauto in de economy-klasse.

Meer auto dan eentje uit de miniklasse, maar nog steeds heel vriendelijk voor je portemonnee. Twee personen of een klein gezin passen prima in een auto uit deze klasse, maar wil je iets meer ruimte of luxe, ga dan voor de klasse hier net boven. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Hertz.

Compact klasse Perth

Niet te groot en niet te klein: dat zijn huurauto’s in de compact-klasse. Voldoende ruimte voor een stelletje met 2 kinderen, inclusief bagage.

Een lekker ruime huurauto voor een betaalbare prijs. De compact-klasse is heel populair, dus boek je huurauto op tijd om te voorkomen dat deze categorie niet meer beschikbaar is. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Hertz.

Intermediate klasse Perth

Het huren van een auto uit de middenklasse komt in beeld als een compacte wagen nèt te weinig ruimte heeft. Deze auto’s bieden comfortabel plaats aan een gezin of groepje van 4 of 5 personen.

Ook het opbergen van de bagage is geen probleem. Het brandstof- of energieverbruik van een middenklasse huurauto is nauwelijks hoger dan dat van een compacte auto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Hertz.

Standaard klasse Perth

Een huurauto in de standaardklasse biedt uitgebreid comfort en ruimte aan een groepje van 5 personen. Deze auto’s zijn iets kleiner dan de fullsize-klasse, maar het gaat nog steeds om (voor Nederlandse begrippen) vrij grote auto’s.

Een huurauto uit de standaardklasse is ideaal voor comfortabel vervoer over langere afstanden. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Alamo.

Fullsize klasse Perth

Een huurauto in de fullsize-klasse heeft niet alleen veel ruimte, maar biedt ook luxe en gemak. Het is een ideale gezinsauto voor maximaal 5 personen, waarmee je comfortabel lange(re) reizen maakt.

Ook heeft deze auto veel bagageruimte. Reserveer een huurauto in de fullsize-klasse wel tijdig, want het aanbod is vaak beperkt. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Hertz.

Luxe auto huren Perth

Voel je de koning te rijk en huur een auto uit het hoogste segment van topmerken als Audi, BMW, Volvo of Mercedes. Je rijdt rond in stijl, omgeven door het zeer comfortabele, luxe interieur van een wagen uit deze categorie.

Dankzij onze vergelijking van verschillende aanbieders vind je in deze duurdere klasse toch een mooie prijs voor het huren van een luxe auto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Sixt.

Stationwagon huren Perth

Een stationwagon is, binnen een automerk, de ruimere versie van een hatchback of sedan. Dit type huurauto is ook onder andere namen bekend: stationcar, touring, break of combi.

Het zijn fantastische auto’s voor de vakantie, want er past veel bagage in, bijvoorbeeld een complete kampeer- en/of sportuitrusting. Hier vind je de beste prijs voor het huren van een stationwagon. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Europcar.

Busje huren Perth

Met een groot gezin of groep vrienden op stap? Huur dan een personenbusje, waarin plaats is voor minimaal 5 en maximaal 9 passagiers.

Heel praktisch en gezellig en je mag zo’n busje met je gewone rijbewijs B besturen! Niet zo’n grote groep, maar wel veel ruimte nodig voor extra bagage, bijvoorbeeld sport‑ of kampeerspullen? Huur dan een busje met dubbele cabine. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag.

SUV huren Perth

Met SUV wordt het type auto aangeduid, een Sports Utility Vehicle. Het is een fijne vakantieauto, want door de hogere zitpositie geniet je meer van je omgeving en heb je een beter zicht op de weg.

Binnen dit segment kun je zowel kleine, middelgrote als grote huurauto’s aantreffen. Kijk daar dus goed naar bij het huren van een SUV. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Perth) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Hertz.

Elektrische auto huren Perth

In de autoverhuur is er een steeds groter aanbod van elektrische auto’s in vrijwel alle populaire klassen. Als je nog nooit met een elektrische auto hebt gereden, zal het even wennen zijn om niet naar de pomp te rijden maar naar een laadstation.

Hou er ook rekening mee dat het opladen van de batterij langer duurt dan het tanken van brandstof.
Autotype
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Perth

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Perth. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Alamo

  8.8 (7824)
  vanaf € 52 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1693)
  vanaf € 52 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4785)
  vanaf € 76 / dag
 • Europcar

  8.2 (7231)
  vanaf € 61 / dag
 • Avis

  8.2 (5293)
  vanaf € 65 / dag
 • Budget

  8.1 (8922)
  vanaf € 64 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  7.9 (2875)
  vanaf € 58 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3788)
  vanaf € 79 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  7.7 (6097)
  vanaf € 24 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3428)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Ace Rental Cars

  6.7 (13)
  vanaf € 51 / dag
 • ACE Rent-a-car

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Mighty Cars & Campers

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Britz Motorhomes

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alpha Car Hire

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Apollo Car Rental

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 5548 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Perth?

Perth - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming (Perth) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Perth) is april de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Perth) is maart de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Perth) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Perth) is oktober de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Perth) is juli de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Perth) is januari de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Perth

Als je op zoek bent naar een huurauto in Australië, maar in een andere stad dan Perth, klik dan door naar de Auto huren Australië, vanuit daar kun je een keuze maken in welke stad in Australië je een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Perth

EasyTerra Autohuur Perth vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

198 Adelaide Terrace
37 Pier St
99 Adelaide Terrace

Locatie informatie voor Perth

Introductie

Hoewel het afgelegen ligt is Perth een van de favoriete steden van Australiërs. Als iemand voor zijn werk naar Perth wordt uitgezonden is de kans groot dat hij nooit meer terugkeert. De stad, de relaxte levenshouding en de omgeving hebben een grote aantrekkingskracht. In de buurt van Perth vindt u fraaie zandstranden, heerlijk zeewater en ruige rotsformaties. Het letterlijke hoogtepunt van de stad zelf is het immense King’s Park op de top van Mount Eliza. Vanuit het park hebt u een schitterend uitzicht over Perth.

Bevolking

Perth heeft zo’n anderhalf miljoen inwoners, ongeveer driekwart van de bevolking van heel Western Australia, waarvan het de hoofdstad is. Dat geeft aan hoe leeg de rest van deze staat is. Western Australia is enorm groot: 40 x Nederland.

Ligging

De stad ligt in het zuidwesten van Australië aan de Swan River die uitmondt in de Indische Oceaan. De Swan River is genoemd naar de zwarte zwanen die er van nature in leven. De kust is vlak, maar ten oosten van Perth liggen de heuvels van de Darling Range. De dichtstbijzijnde andere grote Australische stad is Adelaide, 2700 kilometer (!) naar het oosten.

Economie

Perth heeft zijn bestaan te danken aan de grote hoeveelheden natuurlijke grondstoffen in Western Australia. De staat heeft enorme voorraden goud, ijzererts, nikkel, aluin, diamant, olie en gas. De kantoren van de mijnbouwbedrijven zijn gevestigd in Perth. Hun producten worden verscheept via twee havens: Fremantle aan de monding van de Swan River ten zuidwesten van het stadscentrum en het zuidelijker gelegen Cockburn Sound. Daarnaast is Perth de hoofdstad van Western Australia en werken dus nogal wat inwoners bij de overheid. Verder is de stad een onderwijscentrum; de University of Western Australia heeft enkele van de beste onderzoekscentra in Australië.

Vliegvelden

Perth Airport ligt ten oosten van de stad. Er zijn twee terminals, die ver uit elkaar liggen: de binnenlandse terminal ligt op zo’n 11 kilometer van de stad, de internationale terminal op 16 kilometer. Tussen de terminals rijdt een shuttlebus, waarvoor u moet betalen tenzij het tarief in uw ticket is inbegrepen. Van beide terminals vertrekken bussen (Airport City Shuttle) naar het stadscentrum. Van de binnenlandse terminal vertrekken ook stadsbussen (Transperth).

In de zuidelijke buitenwijken ligt het kleine Jandakot Airport dat in gebruik is voor privé- en zakenvluchten.

Openbaar Vervoer

De stad heeft een goed openbaar vervoernetwerk van bussen, treinen en een veerdienst. Er zijn vier stadsspoorlijnen (Clarkson, Armidale, Midland en Fremantle) die de vier windstreken bedienen en allemaal vertrekken vanuit het centrale Perth Station.
Bussen in het centrum (Central Business District en Central Area Transit) zijn gratis. Andere buslijnen vertrekken vanaf het centrale busstation op Mounts Bay Road of het busstation op Wellington Street. Er vaart een veerboot over de Swan River, tussen Barrack Street op de noordoever en Perth Zoo op de zuidoever.

Voor treinliefhebbers is de reis met Indian Pacific een aanrader. De reis gaat dwars door de Nullarbor Plains in Zuid-Australië. Twee keer per week gaat er een trein naar Sydney (reistijd: 3 dagen) en ook twee keer per week naar Adelaide (2 dagen). Deze treinen vertrekken vanaf East Perth Terminal. Met de bus kan ook: Greyhound Australia rijdt naar Darwin (60 uur), Adelaide (36 uur), Melbourne (48 uur) en Sydney (60 uur).

Verkeer- en Parkeersituatie

In Australië rijdt men links. Als u ergens wilt wennen aan links rijden, dan is het wel in Perth. Het verkeer in de stad is vrij rustig met uitzondering van de ochtend- en avondspits, er zijn uitstekende snelwegen in en om de stad, en het stratenpatroon is regelmatig en duidelijk.

Van Perth loopt de Great Eastern Highway naar het oosten. Hou er rekening mee dat de afstanden in Australië enorm zijn. Onderneem alleen grote reizen als u in goede conditie bent en zorg voor voldoende eten en drinken. Vergeet ook niet extra reservebanden mee te nemen. Langs de weg zijn weliswaar tankstations en motels, maar die liggen vaak ver uit elkaar. Het duurt zo’n 36 uur om van Perth naar Adelaide te rijden!

Hotels

De meeste luxe hotels bevinden zich in het Central Business District, maar Perth heeft ook een ruim aanbod aan eenvoudiger hotels en bed & breakfast accommodaties. Vooral buiten de stad zijn de bed & breakfast logementen een aanrader: u krijgt er een goede indruk van het leven op het Australische platteland. Verder zijn er langs de snelwegen vele motels. Reserveren is over het algemeen niet noodzakelijk, tenzij u in een bepaald hotel in het stadscentrum wilt overnachten.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Perth raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Australian dollar
 • Rijrichting
  Links
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 - 130 km/h
 • Taal
  Engels
 • Populaire autoklasse
  SUV

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereidt dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Ace Rental Cars
 • ACE Rent-a-car
 • Mighty Cars & Campers
 • Britz Motorhomes
 • Alpha Car Hire
 • Apollo Car Rental
 1. Home
 2. Autohuur Australië
 3. Autohuur Perth