Autohuur Londen Victoria Treinstation

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Londen Victoria Treinstation zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Londen Victoria Treinstation.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Londen Victoria Treinstation

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Engeland
  4. Autohuur Londen
  5. Londen Victoria Treinstation
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Londen Victoria Treinstation

Algemene informatie

Het station Londen Victoria is één van de drukste stations van Londen en Groot-Brittannië. Alleen het Waterloo station heeft meer reizigers per jaar. Het ligt in het centrum van Londen, vlakbij Buckingham Palace. Naast het treinstation ligt ook het metrostation van Victoria. Het station is vanaf 1868 in gebruik.

Vervoer

Ga je Londen verkennen? De taxistandplaats vind je voor de hoofdingang aan het Terminus Place. De andere taxistandplaats vind je boven bij de Plaza uitgang op Victoria Place. Alle taxi’s zijn rolstoelvriendelijk. Verder reizen met stadsbussen kan op het Terminus Place bij de hoofdingang. Het Victoria busstation is 600 meter van het station aan Buckingham Road. Een snelle en eenvoudige manier om verder te reizen in Londen is de metro. Tegenover platform 7 is de ingang naar het metrostation. Hier stoppen de lijnen Circle, District en Victoria. Bij de ingang van de metro is een toeristen- en informatiebalie. Je kunt ook een auto huren op station Londen Victoria. Sixt zit in de parkeergarage van Eccleston Bridge Road.

Diensten

Bij de toeristen- en informatiebalies kun je terecht voor reisinformatie. Je kunt 24 uur per dag kaartjes kopen aan het loket. Toiletten met verschoontafels voor baby’s vind je boven op platform 1. Er zijn pinautomaten, geldwisselkantoren en WiFi Hotspots. Overal op het station staan bagagekarretjes. Moet je nog een hotel regelen? Dan is er een speciale balie die je helpt bij het vinden van een hotel.

Restaurants

Op Londen Victoria heb je veel keuze uit restaurants. Je vindt er fastfoodketens, koffiebars of je kijkt op je gemak even een sportwedstrijd in de sportbar.

Winkels

Ook de winkels stellen niet teleur. Er zijn diverse kledingwinkels, een bloemenwinkel, telefoonwinkels, boekenwinkels, horlogewinkel en een schoenenwinkel. Dit is maar een kleine selectie van het ruime aanbod van winkels op het station.

Handige links

Overige autoverhuur locaties in Londen

Naast de verhuurders van Londen Victoria Treinstation in Londen vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Londen: