Autohuur Londen Heathrow Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Londen Heathrow Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Londen Heathrow Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Londen
  4. Londen Heathrow Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 10
Dennis Hertz Londen Heathrow Airport
“Vlotte service alleen de opheffing van …”

“Vlotte service alleen de opheffing van de reservering op de creditcard duurde wat lang”

18-08-2017 05:41
W. Antonisse Hertz Londen Heathrow Airport
“Niet alle verhuurbedrijven doen het even goed, maar Easyterra doet het prima”

“Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Easyterra gehad. Dat kan ik niet altijd zeggen van alle verhuurbedrijven bij wie ik, via Easyterra, gehuurd heb. Het aantal tegenvallers is tot nu toe echter erg meegevallen. Daar waar het even niet meezat, heeft Easyterra mij altijd goed ondersteund en het prima afgehandeld.”

30-01-2017 19:21
Everard Veen Avis Londen Heathrow Airport
“Easy rent”

“Zeer goede website met informatie voor het huren voor auto's. Prijs prestatie onovertroffen. Goede afhandeling. Wat is there more to say?”

15-08-2016 07:59

Locatie informatie voor Londen Heathrow Airport

Londen Heathrow Airport in het kort

Gerekend naar passagiersaantallen is Heathrow de grootste luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt aan de rand van Londen, 24 kilometer ten westen van het stadscentrum. Er zijn vier terminals. De Terminals 1, 2 en 3 zijn met elkaar verbonden, Terminal 4 is gratis bereikbaar met de Heathrow Express trein. In 2008 wordt een nieuwe terminal geopend aan de westkant van de luchthaven. Dan is deze terminal overigens nog niet af, dat zal pas in 2015 het geval zijn. Heathrow zal dan een capaciteit hebben van 90 miljoen reizigers per jaar.

Er zijn treinstations in de centrale hal van terminal 1, 2 en 3 en in Terminal 4. Verder is Londen goed bereikbaar per auto en bus. Wel zijn de wegen rondom Londen en de luchthaven zeer druk.

Rondom de luchthaven zijn er veel hotels te vinden. Vanaf Terminals 1, 2 en 3 rijdt een shuttlebus naar de grootste hotels in de buurt.
Heathrow Airport biedt wat u van een van de grootste luchthavens ter wereld mag verwachten: een enorm aanbod van winkels, (snack)bars, cafés en restaurants in alle terminals.
De luchthaven biedt uitgebreide zakelijke faciliteiten aan. U kunt er onder andere 20 vergaderzalen en een conferentiezaal huren. Ook hebben veel luchtvaartmaatschappijen hun eigen lounges. In alle terminals zijn geldautomaten en wisselkantoren. Er is draadloos Internet aanwezig en in terminal 4 is een internetcafé. Ook zijn er kinderspeelplaatsen, een Eerste hulp (telefonisch bereikbaar) en er is een apotheek. Het vliegveld is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Londen Heathrow Airport aangeduid met de afkortingen LHR (IATA airport code) en EGLL (ICAO airport code).

Link naar officiële website Londen Heathrow Airport.