Autohuur Londen Gatwick Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Londen Gatwick Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Londen Gatwick Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Londen
  4. Londen Gatwick Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Londen Gatwick Airport

Londen Gatwick Airport in het kort

Gatwick Airport, 45 kilometer gelegen van Londen is de tweede luchthaven van Londen. Hoewel er slechts één start- en landingsbaan is, verwerkt dit vliegveld jaarlijks 33 miljoen reizigers. Veel charter- en budgetmaatschappijen maken van dit vliegveld gebruik. Er zijn twee terminals die onderling zijn verbonden door een shuttletreintje.

In Terminal Zuid bevindt zich een treinstation. Van beide terminals vertrekken snelbussen naar Londen, maar Londen is ook goed bereikbaar per auto.

Op het vliegveld zijn drie hotels. In de aankomsthallen vindt men balies voor hotelreserveringen. Er is een ruim aanbod van winkels, bars, cafés en restaurants. Gekochte artikelen kunt u laten thuisbezorgen. Zakelijke faciliteiten worden geboden door twee hotels op de luchthaven. Beide hebben compleet uitgeruste kantoor- en vergaderruimtes en bieden ook secretariële ondersteuning. Verder beschikken verscheidene luchtvaartmaatschappijen over diverse lounges. In beide terminals zijn banken, wisselkantoren, geldautomaten en er is draadloos Internet aanwezig. Daarnaast vindt u in Terminal Zuid een postkantoor en een Internetcafé. Ook zijn er kinderspeelhoeken en babykamers. Londen Gatwick Airport is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Londen Gatwick Airport aangeduid met de afkortingen LGW (IATA airport code) en EGKK (ICAO airport code).

Link naar officiële website Londen Gatwick Airport.