Autohuur Rome Fiumicino Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Rome Fiumicino Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Rome Fiumicino Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Rome
  4. Rome Fiumicino Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 221
Floris Van Oxford House Budget Rome Fiumicino Airport
“Alles was fantastisch geregeld”

“Alles was fantastisch geregeld, heerlij!”

29-07-2019 08:45
Joost Leasys Rome Fiumicino Airport
“Dit jaar niet voor de goedkoopste…”

“Dit jaar niet voor de goedkoopste gegaan. Service was daardoor beter. Niet uren wachten en geen kosten die erbij kwamen.”

11-07-2019 07:50
A.c. Van Doorne Enterprise Rome Fiumicino Airport
“Top service…”

“Op vliegveld Rome bleek ik mijn rijbewijs vergeten te zijn. De voucher stond op mijn naam. Overzetten op naam van mijn vrouw bleek niet zo eenvoudig. Door de volledige medewerking van de medewerkster van het autoverhuur bedrijf op vliegveld Rome, Enterprise en de medewerker (NL sprekend, gelukkig) van Easy Terra is via mail verkeer de voucher omgezet naar de naam van mijn vrouw. Van uw medewerker begreep ik dat dit zeer uitzonderlijk is. Hiervoor mijn dank. Zeer goede service voor een ongemak door mijn eigen toe doen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Nogmaals dank voor deze uitstekende service. PS wij hebben een fijne vakantie gehad en een prima huurauto.”

06-07-2019 12:16

Locatie informatie voor Rome Fiumicino Airport

Rome Fiumicino Airport in het kort

Rome Fiumicino Airport staat ook wel bekend als Leonarde Da Vinca Airport, maar wordt meestal Fiumicino Airport genoemd en is het belangrijkste vliegveld van Rome. Het is een drukke luchthaven, in 2005 verwerkte Fiumicino 29 miljoen passagiers. De luchthaven heeft vier terminals, tussen deze terminals rijdt elke 20 minuten een Shuttlebus, die ook het terrein voor lang parkeren aandoet. Het ligt 26 kilometer ten zuidwesten van Rome en is gemakkelijk per auto bereikbaar vanaf de ringweg rond de Italiaanse Hoofdstad. Verder is het vliegveld bereikbaar per trein en bus. De luchthaven heeft één hotel dat met de terminals en het treinstation verbonden is via een luchtbrug, twee andere hotels in de omgeving zijn gratis bereikbaar met een pendelbus.

Fiumicino heeft een uitgebreid winkelgebied met in totaal meer dan 130 winkels. In alle terminals zijn (snack)bars, cafés en restaurants aanwezig. Er bevindt zich een zakelijk centrum met beperkte openingstijden en er zijn twee VIP-Lounges met douches en computers met Internettoegang. Verder beschikt de luchthaven over banken, geldwisselkantoren, geldautomaten en postkantoren.

In de luchtvaart industrie wordt Rome Fiumicino Airport aangeduid met de afkortingen GCO (IATA airport code) en LIRF (ICAO airport code).

Link naar officiële website Rome Fiumicino Airport

Overige autoverhuur locaties in Rome

Naast de verhuurders van Rome Fiumicino Airport in Rome vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Rome: