Autohuur Dubrovnik Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Dubrovnik Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Dubrovnik Airport

  1. Home
  2. Autohuur Kroatië
  3. Autohuur Dubrovnik
  4. Dubrovnik Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 50
Rick L Fleet Rent a car Dubrovnik Airport
“Goed”

“Goed systeem. Mooie prijs”

28-10-2017 18:19
Lanting Fleet Rent a car Dubrovnik Airport
“In Dubrovnik goede service ontvangen”

“In Dubrovnik goede service ontvangen, alleen de huurauto zat vol met deuken/krassen rondom. Motorisch prima auto, de eerste aanblik schrokken we van! We moesten 18,75 betalen, omdat we oversteek gingen maken van 20 minuten naar een eiland; dit was niet vooraf vermeld.”

25-10-2017 22:22
Arjen Active Car Rental Dubrovnik Airport
“Ik heb de afgelopen jaren naar volle …”

“Ik heb de afgelopen jaren naar volle tevredenheid diverse auto's gehuurd via EasyTerra en ik zie geen enkele reden om een andere site te gebruiken.”

13-10-2017 15:11

Locatie informatie voor Dubrovnik Airport

Dubrovnik Cilipi Airport in het kort

Dubrovnik Cilipi Airport ligt 24 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Dubrovnik. Samen met Zagreb en Split is het één van de belangrijkste luchthavens van Kroatië. Dubrovnik is een populaire bestemming aan de Adriatische kust en verwerkt jaarlijks een miljoen passagiers. Het vliegveld heeft één terminal.

Er is geen railverbinding vanaf de luchthaven met Dubrovnik. Een airportshuttle en stadsbussen rijden tussen de luchthaven en het centrum van Dubrovnik. Verder is de luchthaven bereikbaar per auto. Er is geen hotel op de luchthaven, maar vlakbij Cilipi Airport zijn er hotels.

Er zijn een paar winkels en restaurants aanwezig. Er zijn twee lounges en in de terminal is een bank, een postkantoor en een wisselkantoor. Heeft u tijd over? De tuinen van het vliegveld zijn zeer de moeite waard om te bekijken.

In de luchtvaartindustrie wordt Dubrovnok Cilipi Airport aangeduid met de afkortingen DBV (IATA airport code) en LDDU (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Dubrovnik Cilipi Airport.

 

 

Overige autoverhuur locaties in Dubrovnik

Naast de verhuurders van Dubrovnik Airport in Dubrovnik vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Dubrovnik: