Autohuur Pula Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Pula Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
2978 beoordelingen "Goed" 7.9 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Pula Airport

  1. Home
  2. Autohuur Kroatië
  3. Autohuur Pula
  4. Pula Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 70
A.a.m. Vosmer ORYX Rent A Car Pula Airport
“Geen extra verzekering afgesloten…”

“Geen extra verzekering afgesloten ondanks sterk aandringen van Orynx. Bij terugbrengen door medewerker Orynx lichte beschadiging buitenspiegel gezien die niet was vermeld op schadeformulier bij afgifte. Foto gemaakt door medewerker en telefonisch overleg met zijn baas. Gelukkig geen kosten voor mij omdat er al meerdere beschadigingen aan auto waren en gezien km stand. Let er dus erg op dat bij afhalen auto alle beschadigingen worden genoteerd ondanks de snelheid van inspectie.”

09-09-2018 14:09
Jan Annaert Active Car Rental Pula Airport
“Handige zoekmachine om een voordelige huurwagen te zoeken”

“Een huurwagen zoeken via EasyTerra levert een mooie overzichtslijst op met aanbiedingen van verschillende verhuurfirma's. De lijst kan verder gefilterd worden (bv. enkel de aanbiedingen 'worry free') en ook gesorteerd (bv. volgens prijs). Het is niet altijd duidelijk of de eventuele 'one way fee' inbegrepen is of niet, maar dat hangt in principe af van de betrokken verhuurfirma. Belangrijk is ook dat de afkoop van het eigen risico (Super Cover) goedkoper is via EasyTerra dan via eender welke verhuurfirma. Nadeel is wel dat men bij een eventuele schade de kosten eerst moet voorschieten (voor de verhuurfirma is men nl. niet omnium verzekerd) en daarna terugvorderen bij EasyTerra.”

01-08-2018 20:32
Dion Glumac Alamo Rent a Car Pula Airport
“Prima duidelijk en overzichtelijk”

“Prima duidelijk en overzichtelijk. De auto stond klaar en alles ging soepel. Vind het wel lang duren dat het geld wordt terug gestort. D Glumac”

18-11-2017 17:13

Overige autoverhuur locaties in Pula

Naast de verhuurders van Pula Airport in Pula vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Pula:

Stadskantoren