Autohuur Bergen Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bergen Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bergen Airport

  1. Home
  2. Autohuur Noorwegen
  3. Autohuur Bergen
  4. Bergen Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 15
Bantega Alamo Rent a Car Bergen Airport
“Goed”

“Al jaren gebruikt. Nooit problemen .”

17-09-2016 04:56
Sarah Avis Bergen Airport
“Prima geregeld!”

“Wat je mag verwachten van een professioneel verhuurbedrijf.”

11-09-2016 12:27
Antonia Smits Avis Bergen Airport
“Prima website!”

“Altijd goede deals”

18-07-2016 22:10

Locatie informatie voor Bergen Airport

Bergen Airport in het kort

Bergen Airport Flesland ligt 20 kilometer ten zuiden van Bergen. Het is het tweede vliegveld van Noorwegen en verwerkt jaarlijks meer dan 5 miljoen passagiers. De belangrijkste verbinding is met Oslo, daarnaast zijn er internationale lijn- en chartervluchten. Het is behalve een burgerluchthaven ook een militaire vliegbasis en is daarbij het duurste vliegveld van Noorwegen.

Er is geen directe treinverbinding met Bergen Airport, maar een pendelbus en een snelle bootverbinding brengt u naar diverse plaatsen. Verder is de luchthaven via de snelweg goed te bereiken. Op de luchthaven is het mogelijk om te overnachten.

Restaurants en winkels zijn aanwezig. De prijzen zijn wel erg hoog. De luchthaven beschikt over een conferentiecentrum met vijf vergaderzalen. Verder is er een bank en zijn er diverse geldautomaten. Het gebouw is goed toegankelijk voor minder valide mensen.

In de luchtvaartindustrie wordt Bergen Airport aangeduid met de afkortingen BGO (IATA airport code) en ENBR (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Bergen Flesland Airport.

Overige autoverhuur locaties in Bergen

Naast de verhuurders van Bergen Airport in Bergen vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Bergen:

Stadskantoren