Autohuur Miami Beach

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Miami Beach zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Miami Beach

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Miami Beach
EasyTerra Autohuur Miami Beach is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Miami Beach

Introductie

Veel mensen denken dat Miami Beach een deel is van Miami, maar dat is niet het geval. Het is een aparte gemeente op een eiland voor Miami. Het bekendste deel van Miami Beach is South Beach, ‘the place to be’. Zon, zee, strand en nachtelijk vertier vormen de hoofdingrediënten van een verblijf in Miami Beach. Toch is er nog wel meer te doen, vooral als u er met een huurauto op uit trekt: prachtige natuurparken en bezienswaardigheden als het Spaanse klooster en de Freedom Tower.

Bevolking

In Miami Beach wonen ‘slechts’ 90.000 mensen, maar de stad Miami inclusief de voorsteden heeft een inwonertal van 5,5 miljoen.

Ligging

Miami Beach ligt op een eiland voor de stad Miami in het zuiden van Florida in de Verenigde Staten. Het is het centrum van een langgerekt stedelijk gebied langs de Atlantische kust, waartoe ook Fort Lauderdale en West Palm Beach behoren. Dit stedelijke gebied is maar liefst honderd kilometer lang. Ten zuiden van Miami ligt het Nationaal Park ‘The Everglades’, een uitgestrekt moerasgebied.

Economie

De economie van Miami Beach draait volledig om toerisme, maar de stad Miami is het commerciële en financiële centrum van Florida. In downtown Miami zijn veel nationale en internationale banken gevestigd. Verder hebben grote bedrijven er hun regionale kantoor voor Latijns-Amerika. De haven van de stad is belangrijk voor de handel met datzelfde Latijns-Amerika.

Vliegvelden

De dichtstbijzijnde luchthaven is Miami International Airport. Het vliegveld ligt ten oosten van Miami en is gemakkelijk met een huurauto bereikbaar via de SR 112 (Airport Expressway). Een alternatief is Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, 35 kilometer ten noorden van Miami. Deze luchthaven is vooral in gebruik voor regionale vluchten en is ook populair onder budgetmaatschappijen.

Openbaar Vervoer

Voor toeristen is de South Beach Local Bus de beste optie. Deze buslijn rijdt een rondje tussen 19th Street en het zuidelijkste puntje van Miami Beach. Er zijn ook busverbindingen tussen Miami Beach en Miami en er wordt gewerkt aan een lightrail-verbinding tussen downtown Miami en South Beach.

Verkeer- en Parkeersituatie

Een huurauto is zonder twijfel de beste vorm van vervoer als u meer wilt dan alleen op het strand liggen. Miami Beach is ingesteld op autoverkeer en er zijn dus diverse parkeergarages. Bij de stranden zijn parkeerterreinen, waar u voor moet betalen. Wees wel bedacht op de rijstijl in dit deel van Florida. Over het algemeen rijden Amerikanen vrij rustig, maar dat geldt niet voor Miami Beach en omgeving. Daar overheerst de Latijns-Amerikaanse rijstijl. Vooral jongeren willen nog wel eens stoer doen en met (te) hoge snelheid rijden.

Hotels

Er is een overvloed aan accommodaties in Miami Beach. De wintermaanden (november t/m februari) zijn het drukst en als u in die tijd naar Miami Beach wilt is het noodzakelijk uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken. Ga, vooral in South Beach, niet af op de sterren die een hotel heeft. Vaak gelden die sterren voor het restaurant dat aan het hotel is verbonden, maar zijn de kamers die sterrenwaardering niet waard.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Miami Beach raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Miami Beach

EasyTerra Autohuur Miami Beach vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Miami Beach, klikt u dan door naar de Auto huren Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.