Autohuur Orlando International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Orlando International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Orlando International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Orlando
  4. Orlando International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 55
Danny Witterland Europcar Orlando International Airport
“We hadden een all in pakket”

“We hadden een all in pakket. Toch kwamen er nog kosten bij, onduidelijk wat dit precies inhield. Bij t inleveren vol getankt. De meter gaf net niet vol aan, ook als je niet verder kon tanken, daardoor moesten we 6 dollar extra betalen. Verder prima.”

01-12-2017 15:43
Janne Alamo Rent a Car Orlando International Airport
“Werkt prima”

“Werkt prima Geen verrassingen bij 't ophalen en inleveren.”

18-11-2017 18:54
Van Hees Alamo Rent a Car Orlando International Airport
“ging vlot en netjes”

“ging vlot en netjes”

13-06-2017 05:08

Locatie informatie voor Orlando International Airport

Orlando International Airport in het kort

Orlando International Airport is de drukste luchthaven van Florida, waar jaarlijks zo’n 35 miljoen reizigers gebruik van maken. Er is één terminal, maar die is onderverdeeld in vier zogeheten ‘airsides’. Vanuit de centrale hal zijn de airsides bereikbaar met een ‘people mover’( cabines die worden voortgetrokken door een kabel). Het vliegveld ligt ten zuidoosten van Orlando.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Vanaf de noordkant vertrekken luxe Lynx bussen naar het centrum van Orlando. Veder zijn er shuttlebussen naar diverse bestemmingen, maar niet naar de attractieparken.

In het terminalgebouw bevindt zich een hotel. Hier bevinden zich tevens de meeste zakelijke faciliteiten die het vliegveld te bieden heeft. Het hotel heeft ongeveer 34 kantoor- en conferentiezalen, daarnaast zijn er 5 VIP-lounges. Orlando Airport heeft een zeer ruim aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. Er zijn diverse restaurants, snackbars, grillrooms, fastfoodketens, koffieshops en delicatessenzaken. Ook is er een ruim aanbod aan belastingvrije artikelen. De luchthaven beschikt over verschillende diensten: banken, wisselkantoren, geldautomaten en een postkantoor. Veder zijn er Internetkiosken, massagesalons en er is een kapper. Draadloos Internet is in de hele terminal beschikbaar.

In de luchtvaart industrie wordt Orlando International Airport aangeduid met de afkortingen MCO (IATA airport code) en KMCO (ICAO airport code).

Link naar officiële website Orlando International Airport.