Autohuur Malmö

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Malmö zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Malmö

  1. Home
  2. Autohuur Zweden
  3. Malmö
EasyTerra Autohuur Malmö is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 3
Nick Huitink Hertz Malmö Airport
“Zeer te spreken over hoe ze de dingen …”

“Zeer te spreken over hoe ze de dingen geregeld hebben. meerdere keren van de order was geen probleem. enige nadeel is misschien voor mensen dat je niet altijd Nederlandse mensen aan de lijn krijgt. Maar dat was in ons geval geen probleem. zeer goed geholpen.”

17-06-2017 15:04

Locatie informatie voor Malmö

Autoverhuur Malmö
Autoverhuur Malmö

Introductie

Malmö is de op twee na grootste stad van Zweden, na Stockholm and Gothenburg. Het oude centrum van de stad wordt gedomineerd door niet minder dan drie pleinen: Gustav Adolfs torg, Stortorget en Lilla torg. Ook het kasteel – Malmöhus – uit de vijftiende eeuw is een bezichtiging waard.

Bevolking

De stad heeft bijna 300.000 inwoners.

Ligging

Malmö ligt in het uiterste zuiden van Zweden aan de Öresund, de smalle zeestraat tussen het Kattegat en de Oostzee. Aan de overkant van die zeestraat ligt de Deense hoofdstad Kopenhagen, waarmee Malmö via de Öresundbrug is verbonden.

Economie

Malmö was een van de eerste geïndustrialiseerde steden van Zweden. Voor de constructie van de Öresundbrug ging het bergafwaarts met de lokale economie en was de werkloosheid in de stad hoog. Sinds de opening van die brug in 2000 is er in Malmö sprake van een opmerkelijke economische opleving. Vooral biotech- en IT-bedrijven hebben zich in de stad gevestigd. Verder werkt een aanzienlijk deel van de beroepsbevolking in Kopenhagen. Toch heeft Malmö – voor Zweedse begrippen – nog steeds een hoog werkloosheidscijfer.

Vliegvelden

Malmö Airport ligt 28 kilometer ten oosten van de stad. De luchthaven is gemakkelijk per huurauto bereikbaar. Vanaf de ringweg van Malmö neemt u de afslag naar de E65. De route naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven op verkeersborden.

Openbaar Vervoer

Malmö heeft uitstekend openbaar stadsvervoer. Vanaf het centrale busstation bij het Gustav Adolfplein rijden bussen naar alle bestemmingen in de stad. Ook zijn er regionale buslijnen naar verder weg gelegen bestemmingen, onder meer naar de universiteitscampus in Lund. Verder is er een geregelde busverbinding met Kopenhagen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het is niet moeilijk uw weg te vinden met een huurauto in en rond Malmö. De wegen zijn uitstekend en er is goede bewegwijzering. In het centrum van de stad moet u betalen voor parkeren op straat. Het is makkelijker om uw huurauto te stallen in een van de vijftien parkeergarages in en om het stadscentrum. Een elektronisch systeem wijst u de richting naar de dichtstbijzijnde parkeergarage met vrije plaatsen.

Hotels

Er is een ruim aanbod van accommodaties in Malmö. U kunt er terecht in een eenvoudige jeugdherberg, maar ook in een vijfsterrenhotel en alles wat daartussen ligt. De stad is geen toeristische topattractie, maar toch raden we u aan uw hotelkamer van tevoren te boeken als u in de zomermaanden naar Malmö wilt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Malmö raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Malmö

EasyTerra Autohuur Malmö vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Zweden, maar in een andere stad dan Malmö, klikt u dan door naar de Auto huren Zweden pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Zweden u een auto huren wilt.