Autohuur Manchester Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Manchester Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2702 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Manchester Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Manchester
  4. Manchester Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 32
-- Avis Manchester Airport
“Duidelijke documenten”

“Duidelijke documenten, prettig om met totaalpakket van EasyTerra aan te kunnen komen bij de verhuurder”

27-12-2017 15:24
Esther Budget Manchester Airport
“Ik bestel alle extras en toebehoren bij …”

“Ik bestel alle extras en toebehoren bij de autohuur altijd via easy terra wat op locatie veel discussie en spraakverwarring scheelt. Ik ga altijd voor afkopen van eigen risico. En dan hoef je bij de verhuurder op locatie nooit meer iets extras te doen. Het begrip van afkoop van eigen risico vond ik aanvankelijk wel wat lastig. Omdat je bij schade moet 'voorschieten' wat je later via easy terra weer terug vergoed krijgt. Op alle papieren van de locale verhuurder staat wel dat je verantwoordelijk bent voor een deel van het schadebedrag. Maar dat is dus dik in orde.”

13-06-2017 08:41
Marinuske Avis Manchester Airport
“Zoeken en boeken verloopt makkelijk”

“Zoeken en boeken verloopt makkelijk, intuitief en heldere prijsaanduiding. Altijd opletten voor speciale voorwaarden/restricties van specifieke verhuurbedrijven. Na reservering en inloggen kon ik de boeking niet meer vinden in de portal, 1 dag voor vertrek. telefonisch contact loste dit snel op door toesturen nieuwe bevestiging.”

07-06-2017 06:43

Locatie informatie voor Manchester Airport

Manchester Airport in het kort

Manchester Airport ligt 17 kilometer ten zuidwesten van Manchester. Het is de derde luchthaven van Groot-Brittannië, alleen London Heathrow Airport en London Gatwick Airport zijn drukker. De luchthaven verwerkt meer dan 22 miljoen passagiers per jaar. Manchester Airport heeft drie terminals.

De luchthaven heeft een uitstekende rail- en busverbinding met Manchester en beschikt over een gecombineerd bus- en treinstation (The Station). Manchester Airport ligt aan de snelweg en is dus ook met de auto goed te bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten op de luchthaven, er zijn drie hotels op het terrein van de luchthaven.

Winkels, restaurants en bars zijn ruim aanwezig. Manchester Airport heeft veel faciliteiten, zoals kantoor- en vergaderruimtes, maar ook grote conferentiezalen. In alle terminals zijn wisselkantoren en geldautomaten. Voor vliegtuigspotters is er een speciaal 'Viewing Park'.

In de luchtvaartindustrie wordt Manchester Airport aangeduid met de afkortingen MAN (IATA airport code) en EGCC (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Manchester Airport.

Overige autoverhuur locaties in Manchester

Naast de verhuurders van Manchester Airport in Manchester vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Manchester: