Autohuur George

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in George zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur George

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. George

EasyTerra Autohuur George is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor George

Autoverhuur George
Autoverhuur George

Introductie

George is een van de oudste steden van Zuid-Afrika met mooie, oude Britse architectuur. De stad ligt bovendien in een zeer groene streek, dankzij de regen die vooral in de wintermaanden valt.

Bevolking

De stad heeft ruim 200.000 inwoners.

Ligging

George ligt in de Westelijke Kaapprovincie, ongeveer halverwege Kaapstad en Port Elizabeth. De stad ligt in het hart van de zogeheten Garden Route, op een plateau tussen Outeniqua Mountain ten noorden van George, en de Indische Oceaan ten zuiden van de stad.

Economie

Van oorsprong is houtbewerking een belangrijke economische activiteit in George. Nog steeds telt de stad talloze meubelfabrieken en wordt er ook hout geëxporteerd. Toerisme is een andere belangrijke pijler van de economie. De stad ligt in het hart van de toeristische Garden Route. Ook worden en veel vergaderingen en congressen in de stad gehouden.

Vliegvelden

George Airport ligt zeven kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum. Er zijn alleen verbindingen naar binnenlandse bestemmingen, waaronder Kaapstad, Durban en Johannesburg. Het vliegveld is per huurauto uitstekend bereikbaar. Vanuit George volgt u de R102 of de snelweg N2. De afslag naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Er is geen formeel openbaar vervoer in George, hoewel er wel plannen zijn om stadsbussen in te voeren. Tot dat het geval is, zijn taxi’s de enige vorm van openbaar vervoer in George.

Verkeer- en Parkeersituatie

Een huurauto is een ideaal middel van vervoer om George en omgeving, én de Garden Route te ontdekken. U zult geen moeite hebben uw weg te vinden, want de bewegwijzering is zeer duidelijk. Ook het vinden van een parkeerplaats in George is gemakkelijk.

Hotels

George presenteert zichzelf als het hart van de Zuid-Afrikaanse Garden Route en als vergader- en conferentiecentrum. Er is dus een goed aanbod van accommodaties in de stad. Wrl raden we u aan uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken, aangezien George steeds populairder wordt als toeristische bestemming en locatie voor grote vergaderingen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over George raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in George

EasyTerra Autohuur George vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Zuid-Afrika, maar in een andere stad dan George, klikt u dan door naar de Autohuur Zuid-Afrika pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Zuid-Afrika u een auto huren wilt.