Waar wilt u een auto huren?

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2692 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Waarom bij ons reserveren?

  • Geen reserveringskosten
  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • Veilig en eenvoudig reserveren
  • 8000+ ophaallocaties

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 18665
Adriaan
“Boeken ging prima”

“Boeken ging prima, en afhalen auto bij Sixt Edinburgh ook. Heb alleen mijn borg nog niet terugontvangen van Sixt en ik zou binnen een paar dagen ook nog een email krijgen van Sixt maar heb niets meer vernomen. ik hoop dat Sixt binnenkort de borg overmaakt, het is nu 3 weken geleden dat ik de auto heb ingeleverd, dus dat kan ook nog”

20-07-2018 15:28
Lambert Van Gils Budget Bologna Airport
“Ik heb al jaren achtereen positieve…”

“Ik heb al jaren achtereen positieve ervaringen met Easy Terra, vooral voor autohuur op Marconi Airport Bologna. De laatste keer leek er een onverwacht probleem met de boeking en de betaling, maar dat werd via een persoonlijke mail direct opgelost. Bravo!”

20-07-2018 12:59
Jaques Gommers Alamo Rent a Car Toulon Airport
“Slechte verhuurder”

“Ervaring met Easy Terra is prima! De ervaring met de verhuurder Alamo/Enterprise was dramatisch. Hadden een C Segment auto gehuurd. Bij het afhalen was geen auto in dit segment beschikbaar! Ook geen upgrading. Hebben 2 uur moeten wachten op een auto en die hebben we maar vuil geaccepteerd! Zeer stressvol allemaal. De parkeerplaats van Enterprise was leeg! Van andere verhuurders vol!”

20-07-2018 12:39