Waar wilt u een auto huren?

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Waarom bij ons reserveren?

  • Geen reserveringskosten
  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • Veilig en eenvoudig reserveren
  • 8000+ ophaallocaties

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 16967
Hans Budget Amsterdam Schiphol Airport
“Goede prijs-kwaliteit, maar een aantal aandachtspunten”

“Wij huren regelmatig een auto voor een aantal weken via EasyTerra, omdat over het algemeen de kosten en de voorwaarden beter zijn dan direct bij de verhuurorganisatie. Wel zijn er een aantal aandachtspunten: - Verhuurperiode kan niet met restitutie worden ingekort. - Verlening van de verhuurperiode is via EasyTerra niet mogelijk, en direct via een (aantal) verhuurorganisaties kostbaar. - Gebruik van de huurauto voor een aantal dagen over de grens, in bijvoorbeeld Duitsland of België is via EasyTerra (zover ik weet) niet te regelen, en direct via de huurorganisatie zeer prijzig. - Elke keer als we een auto afhalen, die we vooraf hebben gereserveerd met de optie “worry free”, worden we door de verhuurorganisatie steeds weer gesuggereerd om verzekeringen af te sluiten. Ook het item “worry free” op de EasyTerra website is verwarrend omdat er daarna nog weer een optie wordt gepresenteerd voor het afkopen van eigenrisico, waarvan niet erg duidelijk is of dit dubbel op is met “worry free”. - Keuze voor de categorie auto is altijd verwarrend, omdat nooit het exact gekozen model beschikbaar is. Altijd wordt gezegd dat het aangeboden model in dezelfde of hogere categorie zit, maar daarvoor wordt nooit een bewijs (overzicht, tabel) geleverd.”

20-05-2018 10:39
Gesa Manders Avis Cork Airport
“Alles keurig in orde bij het afhalen…”

“Alles keurig in orde bij het afhalen van de gereserveerde huurauto! Huurauto met uitgebreide verzekering die we gelukkig niet nodig hebben gehad. Wel fijn dat dit bij Easyterra voor een kleine meerprijs kan ipv de hoofdprijs die verhuurders aan de balie vragen.”

20-05-2018 09:45
Peph Buchbinder München Airport
“Altijd ruim aanbod met scherpe prijzen”

“Altijd ruim aanbod met scherpe prijzen. Huur al jaren auto's via Easyterra en nooit problemen gehad. Wel altijd voucher uitprinten want zonder krijg je niets mee..”

19-05-2018 07:07